21.09.2023

ACSI este specialistul în materie de campinguri din Europa

ACSI oferă informații generale despre campinguri din toată Europa, inclusiv prin ghidul lor

Totul a început de mai bine de 55 de ani cu ghidurile de culoare verde în care sunt prezentate campingurile din Europa. Unicitatea acestor ghiduri constă în faptul ca anual, toate campingurile prezentate sunt vizitate de un inspector. Scopul ACSI nu este acela de a clasifica campingurile ci de a prezenta informații obiective și standardele de calitate.

Cei care călătoresc în campinguri, au posibilitatea de a acorda note acestor facilitați de cazare, deoarece ei însăși călătoresc și cunosc mai bine nevoia anumitor facilități și pot să recomande îmbunătățirea anumitor aspecte din campinguri.

ACSI se străduiește ca iubitorii de campinguri să aibă mai mult decât o vacanță reușită, pe lângă informațiile despre campinguri, oferă diferite informații utile pentru călătoria cu autorulota.

Există și varianta electronică a ghidului amintit www.eurocampings.eu, care este utilă în găsirea unor campinguri și cu care cei de la ACSI se laudă că este cea mai vizitată pagină de internet din Europa dedicata campingurilor. Pe acest site sunt prezentate peste 9700 de unități de acomodare unde îți poți petrece vacanța și pot fi selectate după mai mult de 200 de criterii.

Ba chiar mai mult, anumite campinguri îți permit să rezervi chiar și parcela pe care dorești să îți savurezi cafeaua de dimineață. Poți opta inclusiv pentru plata online.

De asemenea ai acces si la recenziile despre camping, oferite de cei ce au campat în acel loc, iar după ce va încheiați vacanța, puteți crea propria recenzie pentru a ajuta alți vizitatori cu informații utile.

Platforma oferă chiar și un modul METEO,  unde aveți posibilitatea să consultați prognozele și statisticile meteo. Acest lucru vă permite să vedeți când este cea mai bună lună de a vizita obiectivele din jurul campingului în care vreți să mergeți. Asta pentru ca alegerea să fie mai ușoară.

Echipa ACSI numără 140 de angajați care își concentrează eforturile pentru a oferi informații utile pentru toți cei ce prefera un astfel de concediu. Aceștia sunt ajutați de 300 de inspectori care călătoresc în toată Europa pentru a inspecta campingurile.

Deviza ACSI este „când vă gândiți la un camping, gândiți-va la ACSI”.

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857