12.06.2024

Serviciu de verificare a autorulotelor second-hand în Franța

În Franța a apărut o nouă firmă care furnizează servicii de consultanță în achiziționarea autorulotelor second-hand

Începând cu 1 septembrie 2020, francezii care doresc să își achiziționeze o autorulotă second-hand, pot apela la serviciile firmei Verifmycar, care furnizează servicii de consiliere în cumpărarea unei autorulote sh. 

Un expert al firmei merge și verificară amănunțit autorulota scoasă la vânzare. Expertul poate detecta defecte ascunse, defecte de întreținere pe care unii clienți nu le pot observa. După ce am întâmpinat probleme în timpul unei achiziții personale, mi-a venit ideea de a ajuta alte persoane. Prin urmare, obiectivul nostru este acela de a sprijini viitorul cumpărător în a-și asigura achiziția și a evita surprizele neplăcute, cum ar fi un vehicul furat”, explică Kevin Mitaux, fondatorul firmei Verifmycar.

La fața locului, expertul va verifica starea autorulotei în detaliu. „Se verifică aproape 200 de puncte, cum ar fi caroseria, bateria, etanșeitatea la interior, dar și data fabricării anvelopelor, deschiderea mobilierului, ca să nu mai vorbim de echipamentul și opțiunile vehiculului”. Apoi este prezentat un raport complet viitorului client, iar acest serviciu variază între 209 și 289 €, în funcție de prețul de vânzare al autorulotei. Firma realizează doar o evaluare a autorulotei, acest raport nu reprezintă o garanție legală.

Cum interesul pentru achizițiile de rulote și autorulote sh în România este mare, o asemenea inițiativă cred că va avea succes în țara noastră.

Sursa: https://www.lemondeducampingcar.fr

RVTravel.eu – membru fondator Asociația Română de Caravaning

Lista actualizată cu țările/zonele aflate în zona galbenă

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857