29.03.2024

Calendar evenimente, ture, trekking, vacanțe în categoria TOURS din site

De multe ori epuizăm variantele de călătorie, nu mai știm unde să călătorim, sau vrem să ieșim în weekendul care urmează dar nu găsim o soluție. Acum ai o nouă categorie pe site – TOURS, cu diferite variante.

Fie că vrei să mergi cu 4×4, cu autorulota, în Africa, în America Latină, Islanda, Himalaya ori Nepal, sau la o tura de trekking ori una de fotografie, acum ai mai multe soluții.

Cu acest calendar al evenimentelor vrem să venim în ajutorul celor care caută alternative la turismul clasic. Ne propunem să recomandăm partenerii noștri cu care am colaborat și cu care vom colabora – atenție: nu vrem să fim agenție de turism. Pentru detalii și rezervări intrați direct pe paginile organizatorilor. Evenimentele pe care le recomandăm știm cu siguranță că oferă experiențe frumoase, deosebite, ieșite din banalul excursiilor oferite de agențiile de turism clasice.

Idei de călătorii, evenimente, ture – verifică noua secțiune de pe site!
Începem prin a prezenta cîteva idei de ture de aventură, idei de vacanță, idei de excursii și vacanțe ale partenerilor noștri. Fie că vreți să experimentați o excursie cu autorulota, cu avionul sau la hotel, sau o tură de trekking, noi vă recomandăm evenimentele partenerilor noștri.

Închirieri autorulote 

Vreți să mergeți într-o tură cu camperele și nu știți de unde să închiriați autorulote? Nu știți ce să alegeți din cele peste 150 de firme de închirieri autorulote și rulote din România? Vă putem face recomandări de firme de închirieri sau campinguri.

Sunteți un grup de prieteni sau colegi care v-ați propus să ieșiți câteva zile și nu știți unde sau cu ce? Scrieți-mi un email.

Vreți un eveniment tematic? Trimite-ți email cu câteva detalii.

Aveți alte idei – le putem pune în practică! Trebuie doar să îmi scrieți!
Călătorește, nu sta acasă! Timpul trece!
#TripsPhotoMore #RVtravel

Vedeți o retrospectivă a călătoriilor mele din 2021 în video d emai jos.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

În delegație cu autorulota prin România – turism „slow travel” – 14 zile, 1200 km

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857