22.09.2023

Cum va arata noul Multivan, schițele vor fi prezentate în premieră mondială luna viitoare

Volkswagen Commercial Vehicles anunță o premiera mondială în iunie. Schițele inițiale oferă acum o previzualizare a modului în care va arăta următorul Multivan. Directorul de proiect Albert Kirzinger: „Noul Multivan poartă genele inconfundabile ale celui mai cunoscut design MPV din lume”.

Volkswagen Commercial Vehicles și-au luat libertatea de a recrea busul Multivan de sus în jos. Designul și aspectul unuia dintre cele mai flexibile și mai originale concepte de vehicule de pe piață au fost astfel realiniate. Cu toate acestea, ADN-ul faimosilor săi predecesori joacă un rol cheie în conturarea designului noii generații Multivan. „Făcând un pas major înainte, am îmbunătățit și mai mult caracterul inconfundabil al acestui vehicul iconic, rămânând în același timp loial față de linia tipică Bulli”, spune Kirzinger. Designul monolitic este astfel și un omagiu adus primei generații a lui Multivan, care a debutat în urmă cu mai bine de 35 de ani. Noul Multivan încorporează, de asemenea, un element de stil de la T4 și, așadar, de la a doua generație: capota întinsă înainte de parbriz. „ADN-ul poveștii multiforme a lui T trăiește într-un Multivan complet nou, care este totuși un Bulli tipic la prima vedere. Cu un aspect caracteristic, plăcut și un design clar, atemporal.”

În acest scurt videoclip, Albert Kirzinger explică elementele esențiale de design ale unui Multivan.

Cea de-a cincea generație a Multivan care oferă până la șapte locuri se bazează pentru prima dată pe Modular Transverse Matrix. Noul Multivan este, de asemenea, mai larg. În același timp, echipa lui Albert Kirzinger a oferit noului Multivan un profil ceva mai redus. În interacțiunea dintre proporții, se creează astfel un aspect general puternic. De asemenea, proiectanții au realizat mari progrese cu aerodinamica. Scopul: consum redus de combustibil, autonomie mai mare.

Volkswagen Commercial Vehicles: transportăm succesul, libertatea și viitorul!
În calitate de producător de frunte de vehicule utilitare ușoare, marca Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV) remodelează transportul de mărfuri, servicii și persoane într-un mod fundamental și durabil. Vehiculele noastre transportă muncitori în construcții, familii și aventurieri, colete și plăci de surf. În fiecare zi ajută nenumărați oameni din întreaga lume să facă o treabă bună, funcționează ca ateliere mobile și aduc paramedici și personal de poliție oriunde au nevoie.

Foto: Volkswagen Commercial Vehicles

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Alan Heath – vanlife content creator YouTube

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857