06.12.2023

Hymer are un nou dealer pentru Bulgaria

Hymer și-a ales un nou reprezentant pentru Bulgaria. Holiday Mobile oferă produse și servicii ale producătorului premium german de vehicule recreaționale, inclusiv toate clasele de rulote, piese de schimb și accesorii, service.

Hymer – producătorul german premium de vehicule de vacanță a ales să aibă un nou reprezentant pentru Bulgaria. Este vorba despre compania Holiday Mobile din Sofia, care operează pe piața caravaningului din Bulgaria de peste 25 de ani.
Din martie 2020, firma Holiday Mobile din țara vecină oferă o gamă variată de produse și servicii Hymer, incluzând toate clasele de autovehicule ale mărcii, piese de schimb și accesorii originale pentru acestea, garanție și servicii post-garanție. Acestea includ vânzarea de rulote Eriba, informează site-ul bulgar www.camping.bg
Fondat în 1923 în sudul Germaniei de Alphonse Chimer, Grupul Erwin Hymer este liderul absolut în Europa în producția de autovehicule premium de diferite clase. Hymer are 12 branduri aflate în portofoliul companiei incluzând: Hymer, Dethleffs, Laika, Bürstner, Carado, Movera și altele.

Sursa: https://camping.bg/hymer

foto: Marian Mocanu
foto: Marian Mocanu

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Susține proiectul independent RVTravel.eu prin: https://paypal.me/RVTravelRomania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857