21.09.2023

Knaus Tabbert și Volkswagen semnează un contract de furnizare pe termen lung

Knaus Tabbert AG, unul dintre marii producători de vehicule de vacanță, și Volkswagen Vehicule Comerciale au semnat un contract pentru furnizarea de șasiuri din seriile Crafter și T6.1. Livrările vor începe în a doua jumătate a anului 2022 și vor fi utilizate pentru producția de autorulote și vanuri de la mărcile Knaus și Weinsberg. Prin acest contract, Knaus Tabbert își diversifică furnizorii și garantează capacități de producție mai mari.

Acordul cu Volkswagen Vehicule Comerciale reprezintă un alt pas important în direcția optimizării bazei noastre de furnizori și a proceselor de producție. De asemenea, acesta ne permite să oferim clienților noștri o varietate și mai mare de modele. Șasiurile și vanurile suplimentare vor contribui la scurtarea termenelor de livrare, care s-au prelungit considerabil din cauza lipsei de materiale, și vor reduce și mai mult dependența noastră de furnizori individuali. Acest lucru înseamnă că suntem, de asemenea, poziționați în mod optim pentru creștere în viitor„, a declarat Wolfgang Speck, CEO al Knaus Tabbert AG.

Volkswagen Vehicule Comerciale este al cincilea furnizor de șasiu pentru Knaus Tabbert. În primăvara acestui an, compania a anunțat contracte similare cu Mercedes și Ford și astfel și-a dublat deja numărul de companii auto cu care lucrează.

Din cauza lipsei de materiale în producția de șasiuri, termenele de livrare au fost prelungite semnificativ în ultimii doi ani. Extinderea pe scară largă a numărului de furnizori de șasiuri și vanuri contracarează acest lucru și ar trebui să contribuie la reducerea timpilor de livrare pentru dealeri și clienți pe termen mediu.

Volkswagen Vehicule Comerciale are zeci de ani de experiență în dezvoltarea și producția de vehicule fiabile și eficiente.

Knaus Tabbert va prezenta primele modele și prototipuri de mașini bazate pe șasiul Volkswagen la Caravan Salon din Dusseldorf – în perioada 26.08 – 04.09.2022.

Foto: Knaus Tabbert AG

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Ghidul autorulotistului începător – câteva informații și sfaturi utile

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857