29.03.2024

Nou la Megasat: televizoare inteligente pentru rulote și autorulote

Noile televizoare inteligente, Full HD cu acces la internet și cu acces la bibliotecile media și App Store, pentru rulote și autorulote

Cererea în continuă creștere a camperiștilor pentru televizoare cu acces la internet nu se oprește la Megasat. Prin urmare, producătorul german de tehnologie și accesorii prin satelit lansează seria TV „Royal Line II Smart” la începutul anului 2021.

„Clienții noștri doresc să folosească aceleași posibilități pe drum ca și acasă. Cu noile noastre televizoare inteligente, camperiștii au acum acces la serialele preferate sau la bibliotecile media în timpul vacanței”, spune Harald Langer, director de vânzări Camping din cadrul companiei Megasat. Condiția preliminară este, desigur, întotdeauna accesul la internet la destinația de vacanță.

Dispozitivele au o interfață LAN și WLAN, un browser de internet și aplicații preinstalate. Numeroase alte aplicații ar putea fi instalate prin intermediul App Store integrat. Desigur, este posibil și accesul la multe portaluri media. Un tuner triplu pentru recepția TV digitală a semnalelor Full-HD, chiar și în alte țări europene, este de asemenea la bord, la fel ca un slot CI + pentru decodarea canalelor TV cu plată sau un port USB pentru redarea de filme, imagini și muzică. Prin interfața Bluetooth® integrată, sunetul poate fi redat wireless la căștile compatibile Bluetooth® sau la o boxă de tip sound bar.

Dispozitivele sunt special concepute pentru a fi utilizate în vehicule. Un design interior special protejează componentele de vibrații în timpul conducerii. Seria de dispozitive „Royal Line II Smart” este disponibilă în trei dimensiuni (diagonală a ecranului de 19, 22, 24 inci) la prețuri începând de la 369 euro; lansarea pe piață va avea loc la începutul anului 2021.

RVTravel.eu – membru fondator Asociația Română de Caravaning

Convenție de caravaning din România, două zile dedicate fenomenului RV

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857