04.10.2023

Polonezii de la Niewiadow fac rulote custom

Firma poloneză Niewiadow produce rulote custom pentru piața din România

Producătorul polonez Niewiadow care fabrică rulote din 1973, acum fabrică și rulote custom pentru nevoile fiecărui client – MGM DYNAMIC caravan. Aceleași rulote custom sunt produse și pentru piața din Germania.

MGM DYNAMIC caravan – este un concept nou de la Niewiadow, care, prin configurația lor oferă o multitudine de întrebuințări.

Spațiul de locuit se poate configura pentru una, două sau trei persoane, cu toate utilitățile necesare în funcție de necesitățile fiecare client în parte: frigider, aragaz, încălzire, spațiul de baie cu wc și duș, chiar și încălzire pentru utilizarea rulotei pe perioadă de iarnă.

Spațiul de bagaje/transport este delimitat față de spațiul de locuit și oferă, în funcție de necesități, posibilitatea de a depozita în siguranță, în timpul călătoriilor bagajele, un scuter sau jet schi, biciclete, motocicletă, scule și accesorii pentru pescuit….etc. Rulota fiind configurabilă, se poate folosi la diverse activități, concediu, pescuit, offroad.

Dimensiunile interioare/exterioare se configurează după nevoile și cerințele fiecarui client. De asemenea se pot configura și axele: cu o axa sau cu două axe; există posibilitatea să fie chiar și axe independente pentru cei ce doresc să facă drumeții offroad.

Prețurile sunt în funcție de solicitările fiecărui client și se poate cere o ofertă de preț distribuitorului din România – Vanuva.ro din Oradea. RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Rulota englezească Go-Pod – micro tourer caravan

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

2 COMENTARII