29.03.2024

PowerPods – noile produse Thetford, destinate casetelor WC de la autorulote

Începând cu sezonul 2022, Thetford va lansa PowerPods® Blue și Bio. Noua generație de aditivi convenabili pentru casetele de dejectii cu doză unică pentru vehicule recraționale.

Thetford este o companie specializată în echipamente pentru uz casnic pentru vehicule de agrement și comercializează, de asemenea, o gamă de produse de curățare și aditivi sanitari. La fel ca unele tablete pentru mașini de spălat, aceste capsule lichide mici, pre-măsurate, sunt concepute pentru a igieniza caseta de toaletă de la rulotă/autorulotă. Principiul este simplu: pur și simplu puneți o doză în rezervorul de material cu 2 litri de apă și Powerpods se va dizolva rapid.

„Ambalajul pentru capsule protejează atât produsul, cât și utilizatorul final”, a declarat Norbert van Noesel, director de marketing Thetford. „Cu toate acestea, se dizolvă rapid în câteva ape reci adăugate în rezervorul de păstrare a deșeurilor pentru a elibera produsul. Pe lângă controlul superior al mirosului, aceste PowerPods reduc acumularea de gaze și lichefiază deșeurile pentru o golire mai ușoară a rezervorului.”

Thetford oferă două game de Powerpods. Primul, denumit „Blue”, controlează eficient mirosurile timp de 5 zile și descompune materialul pentru a facilita golirea rezervoarelor. Cel de-al doilea, „PowerPods Bio”, are aceeași putere și este compatibil cu fosele septice. Compania germană anunță că va începe comercializarea începând cu 20 ianuarie 2022 în pungi de 20 de doze, aceste capsule garantează între 80 și 100 de zile de liniște.

Mai multe informații aici: PowerPods-Blue, PowerPods-Bio

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Benivan 116 UP, model 2020, cu multe opțiuni suplimentare – de vânzare

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857