29.03.2024

Reise + Camping vă așteaptă la Essen, Germania

În perioada 26 februarie-1 martie 2020, la Essen în Germania, se deschide Reise + Camping, expoziție dedicată vacanțelor în aer liber și bicicletelor

Reise + Camping atrage peste 90.000 de vizitatori în Essen în fiecare an și este situat în mijlocul celui mai populat stat federal al Germaniei, Renania de Nord-Westfalia. Convenția va avea loc în perioada 26 februarie – 1 martie. Un număr de aproximativ 1.000 de expozanți și destinații își vor prezenta portofoliul la Reise + Camping. Există ceva pentru fiecare gust și fiecare portofel la cel mai mare târg de sărbători din regiunea Rinul de Nord-Westfalia. Excursii cu scufundări în Noua Zeelandă, excursii cu familia în sistem self-drive prin Africa de Sud sau excursii cu yahtul pe Mediterană – aventurierii garantat găsesc ceva în secțiunea „Tururi internaționale de specialitate”. Vor fi prezenți operatorii de turism, companiile de feriboturi, destinațiile și campingurile din Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda și Islanda.

Pe lângă destinațiile turistice, târgul oferă o gamă mare de vehicule recreaționale și accesorii pentru călătoriile cu RV-ul: de la rulote, autorulote și trailere, la corturi, rulote pliante și case mobile, mobilier de camping și echipamente practice pentru petrecerea timpului în aer liber.

În cadrul Reise + Camping își va deschide porțile, o zi mai târziu, cel mai mare târg de biciclete din Renania de Nord-Westfalia, Fahrrad Essen, unde iubitorii călătoriilor cu bicicleta vor avea la dispoziție peste 3.000 mp pentru a vedea noutățile din domeniu.

Mai multe informații găsiți pe site-ul organizatorului https://www.reise-camping.de

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Camping Perla la Amara, un weekend cu pescuit

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857