SALON DU CAMPING-CAR DE PARIS LE BOURGET 2020 – a fost anulat

foto: www.lemondeducampingcar.fr

Salon du camping-car de Paris Le Bourget, evenimentul dedicat autorulotelor din capitala franceză nu va avea loc anul acesta.

Salon du camping-car de Paris Le Bourget, evenimentul dedicat autorulotelor care trebuia să se țină în perioada 26 septembrie – 4 octombrie 2020, nu va avea loc anul acesta din cauza pandemiei de Covi-19, au anunțat organizatorii în 29 august.

Organizatorii au încercat să mențină Salonul vehiculelor de agrement până în ultimul moment. Jean-Jacques Kauffmann, organizatorul Salonului d ela Paris, a declarat în primăvară că intenționează să programeze o ediție „limitată” a evenimentului, cu măsuri specifice pentru sănătatea expozanților și a vizitatorilor. Cu excepția cazului în care evoluția epidemiei împiedică să se întâmple acest eveniment, a mai completat Jean-Jacques Kauffman.

Evenimente interzise în zona roșie

Reapariția epidemiei în Ile de France în zona roșie este cea care provoacă anularea ediției din 2020 a Salon du camping-car de Paris Le Bourget, potrivit comunicatului de presă lansat de organizatori. „Având în vedere interdicția, motivată de situația de sănătate, de-a organiza evenimente care adună peste 5.000 de oameni până pe 30 octombrie în departamentele din zonele roșii, organizatorii Salonului au decis să amâne această ediție a 55-a, anul urmator.”

Vizitatorii care și-au cumpărat deja bilete de pe internet vor primi banii inapoi informează www.lemondeducampingcar.fr

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Convenția Anuală de Caravaning din România 2020, ediția a 3-a

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!
Emailul tău nu va fi făcut public și nici nu îți vom trimite mesaje nesolicitate - Citește politica de confidențialitate (...)