26.04.2024

Unele dintre cele mai luxoase autorulote europene!

5. Futuria’s sports+spa $ 840,000

Caravana de lux Futuria sport+spa este unul dintre cele mai noi și performante modele aflate pe piață, conținând totul pentru călătoriile de lux: baie, dormitor, terasă pe acoperiș de 11 picioare cu jacuzzi și chiar garaj pentru mașini sportive. Motorul de 200 CP si frontul aerodinamic sunt facute pentru iubitorii de drum lung. Remorcile sunt construite între 11 și 13 metri lungime, iar spațiul interior poate fi mărit prin adăugarea unor module cu lungimea de 6-8 m, pentru încă 24-32 de metri pătrați de spațiu de locuit.

4. Concorde Centurion $ 1 Million

Concorde este cel mai cunoscut producator de caravane de lux din Germania, iar Centurion reprezintă una dintre cele mai bune realizate pînă acum: un motorhome pentru întreaga familie, care conține pînă și un garaj la bord. Cele 26 de tone de greutate sunt distribuite pe o lungime de pînă la 12 metri, cu o lățime a vehiculului de până la 2,5 metri și o înălțime de 3,85 metri.

3. VARIO Perfect SH $ 1,1 Million

VARIOmobil este o afacere de familie din Germania de mai mult de 30 de ani. Varianta delux VARIO Perfect SH + Platinum edition are 8-12m in lungime, un sistem de autorulotă integrată pe un șasiu de camion de la 7.5-26 tone și o lățime exterioară între 2.50 și 2.55 m. Poate purta o mașina mică la bord într-un garaj. VARIOmobile vă dă libertatea de a crea vehiculul care vi se potrivește și de a vă realiza visurile cele mai îndrăznețe.

2. Volkner Performance $ 1,4 Million

Volkner Mobil Performance Bus este un model de ultimă oră, gata echipat cu o bucătarie, un sistem de entertainment, și un spațiu ascuns pentru transportarea unei mașini. Datorită tehnologiei avansate, spațiul de locuit a fost mărit cu 20%, în același timp neîncălcînd restricțiile de mărime de pe drumuri. Volkner vine cu tot confortul asigurat: scaune de piele, gresie de piatră în bucătărie, frigider-congelator, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, sistem de divertisment Bose-Dolby-home Entertainment și un televizor cu ecran lat care este ascuns în dulapul de divertisment atunci când nu este utilizat. 

1.eleMMent palazzo Superior $3,7 Million

eleMMent plazzo este recunoscuta de peste 190 de țări ca fiind cel mai luxos și impunător motorhome de pînă acum. Concepută cu precizie maximă și materiale de înaltă calitate din fibră de carbon și caracteristici de design îndrăznețe pentru a da senzația cît mai mult de masină sportivă este deasemenea echipată cu un bord precum cel al avioanelor de mare viteză.

Interiorul nu este mai prejos, cu baia separată discret de living și dormitorul luxos în care se găsește un pat matrimonial – considerat ca fiind cel mai confortabil pat din lume, conceput de aceeasi companie ce produce paturile familiei regale. Rulota de asemenea, vine echipată și cu o zonă pentru spa și relaxare pentru a oferi o experiență inedită utilizatorilor.

Sursa: www.motorhomeseurope.com

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857