28.01.2023

Degustare de camper

RVTravel.eu îți facilitează întâlnirea cu autorulotele! Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest mod de a călători ți se potrivește?
Vezi multe postări ale celor care au fost cu autorulota în concediu și o mulțime de oferte tentante ale firmelor de închirieri care îți fac cu ochiul, însă nu ești sigur cum stă treaba cu camperul? Vrei să afli cum este cu adevărat călătoria cu autorulota? Vino în perioada 12-14 martie 2021 să testezi autorulota pentru un weekend!
RVTravel.eu pune la dispoziția participanților informații despre tot ceea ce presupune o vacanță cu autorulota în România și în Europa, tips&tricks despre călătoriile cu camperul și despre cum să aveți o vacanță memorabilă. Ne vedem în camping și povestim despre călătoriile cu autorulotele!
Ne-am ocupat noi de toate, tu ia-ți bagajul și hai cu noi în experiență! Dacă nu ai autorulotă proprie, te putem ajuta să închiriezi autorulota de la partenerii RVTravel.eu.

Dacă locurile se vor ocupa, dar doriți să participați, vă puteți înscrie fără să plătiți pentru a fi incluși pe lista următorului eveniment. Vă mulțumim!

Rezervă din timp experiența cu autorulota!

Info și rezervări: contact@rvtravel.eu

Marian Mocanu – Trips, Photo & More/www.MarianMocanu.ro 

Convenție de caravaning din România, două zile dedicate fenomenului RV

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857