24.07.2024

Food photography la autorulotă

Hai cu noi într-un weekend cu autorulota! Ne relaxam, facem fotografii, ne plimbăm cu bicicleta, ne bucurăm de liniște!

Care este legătura între fotografia de mâncare și autorulotă? Simplu, mulți rulotiști încearcă să fotografieze, în mare parte cu telefonul, mâncarea sau cafeaua pe malul mării vara sau la un foc de tabără iarna. Din păcate, multe imagini sunt de slabă calitate. Vrei ca fotografiile tale să arate mai bine? Vino cu autorulota sau rulota la workshopul Food photography la autorulotă și îți voi arăta cum să faci fotografiile de mâncare mult mai frumoase, cu telefonul!

Vei asista la o ședință foto profesională de mâncare, iar apoi vom învăța cum să fotografiem mâncarea cu telefonul mobil. Aici puteți vedea câteva making of la ședințe foto.

Pot participa atât cei care au autorulote sau rulote personale, cât și cei care vor să testeze pentru prima dată o autorulotă să vadă cum este viața în camper!

Nu ai autorulotă dar vrei să participi? Nu ai mai fost niciodată cu autorulota dar ai vrea să experimentezi viața la autorulotă în camping? Hai cu noi în perioada 7-9 mai 2021 și vei petrece un weekend de vis!

Rezervă acum un loc la evenimentul Food photography la autorulotă!
Dacă locurile se vor ocupa, dar doriți să participați, vă puteți înscrie fără să plătiți pentru a fi incluși pe lista următorului eveniment. Vă mulțumim!

Rezervă din timp experiența cu autorulota!

Info și rezervări: contact@rvtravel.eu

Marian Mocanu – Trips, Photo & More/www.MarianMocanu.ro 

Brăila, oraș cosmopolit trips cu autorulota

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857