02.02.2023

Food photography la autorulotă

Hai cu noi într-un weekend cu autorulota! Ne relaxam, facem fotografii, ne plimbăm cu bicicleta, ne bucurăm de liniște!

Care este legătura între fotografia de mâncare și autorulotă? Simplu, mulți rulotiști încearcă să fotografieze, în mare parte cu telefonul, mâncarea sau cafeaua pe malul mării vara sau la un foc de tabără iarna. Din păcate, multe imagini sunt de slabă calitate. Vrei ca fotografiile tale să arate mai bine? Vino cu autorulota sau rulota la workshopul Food photography la autorulotă și îți voi arăta cum să faci fotografiile de mâncare mult mai frumoase, cu telefonul!

Vei asista la o ședință foto profesională de mâncare, iar apoi vom învăța cum să fotografiem mâncarea cu telefonul mobil. Aici puteți vedea câteva making of la ședințe foto.

Pot participa atât cei care au autorulote sau rulote personale, cât și cei care vor să testeze pentru prima dată o autorulotă să vadă cum este viața în camper!

Nu ai autorulotă dar vrei să participi? Nu ai mai fost niciodată cu autorulota dar ai vrea să experimentezi viața la autorulotă în camping? Te putem ajuta să găsești autorulota în zona ta pentru a ajunge la eveniment! Lansăm invitația firmelor de închirieri autorulote care doresc să se înscrie la aceste evenimente să ne trimită email!

Rezervă acum un loc la evenimentul Food photography la autorulotă!
Dacă locurile se vor ocupa, dar doriți să participați, vă puteți înscrie fără să plătiți pentru a fi incluși pe lista următorului eveniment. Vă mulțumim!

Rezervă din timp experiența cu autorulota!

Info și rezervări: contact@rvtravel.eu

Marian Mocanu – Trips, Photo & More/www.MarianMocanu.ro 

Evenimentul dedicat rulotelor și autorulotelor în imagini video

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

2 COMENTARII