19.05.2024

Affinity Camper Van – o surpriză plăcută la CMT 2020

Noul campervan al producătorului polonez „Affinity RV” a fost lansat în premieră la CMT 2020 la Stuttgart

Compania „Affinity RV” este la început de drum în domeniul caravaningului european, dar creatorul acestui brand Jaket Jaskot, este cunoscut în industria de specialitate încă din 2009 când a realizat campervanurile Globe Traveller. Puteți citi povestea lui Jaket Jaskot aici.

Odată cu participarea la CMT 2020, cei de la „Affinity RV” au lansat pe piață noul lor produs, campervanul Affinity.

Affinity Camper Van este un vehicul recreațional, care a fost creat ca răspuns la cererea din ce în ce mai mare a pieței pentru Van Conversion de calitate.

Acest campervan de dimensiuni compacte, cu o amprentă de doar 6,4 metri, 2,1 metri lățime și 2,8 metri înălțime, este perfectă pentru toți călătorii activi. Este agil și versatil, ușor de condus și de parcat, economic atunci când vine vorba de consumul de combustibil.

Oferă patru locuri confortabile pentru o familie cu doi copii. A fost proiectat și realizat cu mare atenție și atenție la detalii. Pentru producție au fost utilizate materiale moderne, durabile și de înaltă calitate. Aceasta garantează funcționarea pe termen lung, fără semne vizibile de utilizare.

Corpul rigid, motorul puternic și dinamic, combinat cu o suspensie puternică asigură caracteristici excelente de conducere și un nivel ridicat de siguranță. Construit pe baza noului Fiat Ducato sau Peugeot Boxer, este echipat cu sisteme electronice moderne care ajută șoferul pe parcursul deplasării.

Interior unic

Bucătăria în formă de L a fost amplasată în spatele băncii pentru pasageri. Chiuveta relativ mare, aragazul cu două arzatoare, frigiderul compresor 90 litri Dometic și blatul de lucru decent fac din această bucătărie una dintre cele mai confortabile de utilizat în acest segment de piață. În plus, patul principal se poate ridica atunci când nu este utilizat, oferind 30 cm spațiu suplimentar. Rezultatul este impresionant. Este de departe cea mai mare bucătărie din orice campervan văzut până acum.

În mod clar, sentimentul spațiului a fost un obiectiv principal al proiectantului acestui vehicul. Două luminatoare mari în față și una de dimensiuni medii în spate fac interiorul luminos și spațios. Cine cunoaște conversiile de vanuri, atunci când te uiți la Affinity, ai senzația că ești într-o autorulotă, nu într-un campervan.

Pereții laterali ai campervanului au fost prelungiți cu câțiva centimetri. De asemenea, acoperișul a fost modificat.

Cu o podea dublă și o izolație decentă, poate fi utilizat ușor în condiții de iarnă. Încălzirea este asigurată de Truma Combi 4E, Gaz + Electric în dotarea standard sau opțional Truma 6 Diesel. Sistemul de apă nu este plasat în întregime în zonele încălzite, între podele și în portbagaj, dar este certificat și pentru utilizarea apei potabile.

Baia relativ mare este plasată în partea din spate a campervanului, lângă patul principal. În interior veți găsi un bazin de spălare pliabil și un dulap mic pentru tot ceea ce puteți avea nevoie în baie.

Dar cea mai mare inovație sunt paturile. Patul principal nu numai că se retrage 30 cm, dar și culiseaza electric. Spațiul creeat devine suficient de mare pentru a transporta două biciclete de dimensiuni normale atunci când patul este pe poziția sa superioară.

În față, bancheta de pasageri, cu doar câteva mișcări se transformă într-un pat dublu. Patul inferior are 182 cm lungime și 67 cm lățime, cel superior este cu 10 centimetri mai lung.

Prețurile pentru Germania, cu cutie automată și toate pachetele incluse: Fiat Ducato 2020, 2,3l, 160 CP = 74.990 euro și Peugeot Boxer 2020, 2,2l, 165 CP = 69.990 euro cu tva inclus.

Affinity ne-a impresionat cu adevărat! Prezentarea campervanului Affinity  în video:

Mulțumim partenerilor noștri: Joy2wanderMotorhome, Aler Campers, TopCamperGoCamperGeografic Travel, Mitrea Caravan și Grădina Ielelor pentru sprijinul acordat.

Text&video: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Statistici despre situația caravaningului în Marea Britanie

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857