24.07.2024

Affinity – un campervan de calitate produs de firma poloneza Affinity RV

Despre camper-vanul producătorului polonez „Affinity RV” care a fost lansat în premieră la CMT 2020 la Stuttgart, am mai făcut un video anul trecut.

Affinity Camper Van este un vehicul recreațional, care a fost creat ca răspuns la cererea din ce în ce mai mare a pieței pentru Van Conversion de calitate. Acest campervan de dimensiuni compacte, cu o amprentă de doar 6,4 metri, 2,1 metri lățime și 2,8 metri înălțime, este perfectă pentru toți călătorii activi. Este agil și versatil, ușor de condus și de parcat, economic atunci când vine vorba de consumul de combustibil. Oferă patru locuri confortabile pentru o familie cu doi copii. A fost proiectat și realizat cu mare atenție și atenție la detalii.

Pentru producție au fost utilizate materiale moderne, durabile și de înaltă calitate. Aceasta garantează funcționarea pe termen lung, fără semne vizibile de utilizare. Corpul rigid, motorul puternic și dinamic, combinat cu o suspensie puternică asigură caracteristici excelente de conducere și un nivel ridicat de siguranță. Construit pe baza noului Fiat Ducato sau Peugeot Boxer, este echipat cu sisteme electronice moderne care ajută șoferul pe parcursul deplasării. Pereții laterali ai campervanului au fost prelungiți cu câțiva centimetri. De asemenea, acoperișul a fost modificat.

Mai multe vedeți în video.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Noul model de autorulotă NobelArt T-6000 ELEGANCE, model 2022

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857