29.09.2023

Camp-Line produce campervanul potrivit pentru fiecare client

La CMT 2020, Camp-Line prezintă un campervan cu un living generos în spate

Camp-Line este o companie înființată în 2017 în Germania și își propune să realizeze campervanul potrivit pentru fiecare client.

Compania este specializată în conversii de RV-uri iar acum câțiva ani a apărut ideea de a dezvolta și construi propriul concept de campervan. Pentru că nu există campervanul perfect – fiecare client are alte nevoi și așteptări de la un campervan, așa a luat naștere conceptul Camp-Line. Compania a colectat informații de la clienți pentru a completa componentele care lipsesc din camperele de serie și a veni astfel în întâmpinarea celor care caută un camper personalizat.

Astfel, tu îți poți proiecta singur interiorul campervanului în funcție de nevoile tale, iar Camp-Line îl produce conform indicațiilor tale, cu materiale de calitate și accesorii de ultimă generație.

În video vă aratăm modelul prezentat la CMT 2020 Stuttgart de către cei de la Camp-Line.

Acest model este unul complet customizat, pe Fiat Ducato cu noul motor euro 6d cu 140 CP (103 kW) și cutie automată.

Deasupra intrării în campervan găsim panoul de comandă pe o tabletă cu toate datele de control din campervan. Tot la intrare găsim plita cu inducție și o chiuvetă foarte mare. Robinetul de la chiuveta din bucătărie este foarte mătăsos la atingere, iar sistemul pentru  apă rece/caldă este unul modern.

Pe cele trei laturi ale campervanului în partea de sus sunt rafturi de depozitare iar sistemul de închidere este încorporat, fără mânere la exterior. Printr-un simplu click se deblochează sistemul de închidere al ușilor de la rafturi, sertare și chiuvetei de la baie.

În spatele scaunului șoferului este baia retractabilă. Deasupra vasului de toaletă se află chiuveta pliabilă și o priză cu usb, mascată de un capac metalic.

Spațiile din camper se pot gestiona și modifica pentru fiecare client în parte. În cazul canapelelor din spatele campervanului, acestea se pot dimensiona în funcție de înălțimea clientului, pentru a nu sta cu picioarele în aer, iar dulapurile se pot mări sau micșora după necesități.

Canapelele laterale împreună cu masa pliabilă formează un living generos în partea din spate a campervanului, iar când masa este coborâtă, se creează un pat matrimonial de 2 m lungime pe 1,80 m lățime.

Acest model are inclus un proiector conectat la internet, în raftul din spate și un ecran care coboară din tavan pentru a viziona programe tv sau filme direct din pat.

Campervanul este dotat cu baterii cu litiu, cu invertor, cu panouri solare și nu utilizează gazul este un camper fără butelii de gaz. Încălzirea este pe diesel.

Campervanul este complet customizabil, clientul poate alege culoarea, materialele, utilitățile își poate desena interiorul după cum dorește, iar Camp-Line îl produce.

Mulțumim partenerilor noștri: Joy2wanderMotorhome, Aler Campers, TopCamperGoCamperGeografic Travel, Mitrea Caravan și Grădina Ielelor pentru sprijinul acordat.

Text&video: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Final de CMT 2020 – cifre impresionante

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857