19.05.2024

Commander 8×8, monstrul cu două platforme pentru aventură

SLRV este un producător specializat de autovehicule de expediție/4×4 din Australia. Construite pentru a cuceri orice teren, vehiculele de expediție SLRV oferă un mijloc independent și luxos pentru a explora lumea.

Compania SLRV din Australia a pornit ca o afacere de familie din pasiunea lui Bill și Marion pentru explorare. Această afacere de familie a fost destinată fabricării celor mai mari vehicule de expediție din lume.

Toate vehiculele sunt realizate manual de meșteri calificați, cu accent pe atenția asupra detaliilor și îndeplinirea cerințelor specifice ale clienților. Vehiculele sunt în continuă dezvoltare pentru a include cele mai noi tehnologii și sisteme pentru explorare la distanță.

SLRV a prezentat recent cea mai recentă realizare a lor – un camion Commander 8×8 cu 2 etaje pe baza unui camion MAN TGS. Acesta din urmă include o zonă de luat masa, un dormitor, o bucătărie și o baie. Toate în regim de lux.

Camionul își poate mări suprafața cu un etaj și este o soluție personalizată pentru 8 persoane. Nivelul superior are 6 paturi pentru copii, în timp ce la parter există un dormitor separat pentru părinți, baie completă, bucătărie uriașă cu galerie și salon pentru 8 până la 10 persoane. De asemenea, are un pat electric de rezervă pentru 2 persoane. Construcția este una dintre cele mai avansate tehnic întreprinse vreodată, cu un sistem electric de ultimă generație!

Camionul este dotat cu un motor de 480 de cai putere și o cutie de viteze cu 12 trepte.

Este proiectat pentru deplasări foarte lungi prin deșert, așa că se poate adăuga un rezervor de motorină, suplimentar, de 1000 litri, care are, de asemenea, un generator diesel și baterii cu litiu-ion, încărcate cu energie solară pentru a asigura autonomie totală.

Sursa & foto: https://slrvexpedition.com.au/products/commander-8×8/

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Save the date – primul festival de caravaning din România

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857