30.01.2023

Hotomobil Freedom VW Double Cab la Caravan Salon Düsseldorf 2022

Azi vă prezint autorulota Freedom VW Double Cab de la producătorul turc HOTOMOBIL. FREEDOM Motorhome – Volkswagen Transporter Double Cab Design exclusivist și standarde înalte oferite de firma turcească.

Bine ați venit într-o clasă privilegiată! Freedom este extrem de elegantă, de la designul exterior până la cel mai mic detaliu. Freedom, care oferă o organizare perfectă a spațiului, indiferent de nevoile dumneavoastră, este conceput pentru cei care își doresc un camper de calitate și versatil în același timp.

Freedom Volkswagen Transporter Double Cab Motorcarhome recreează înțelegerea vacanței dvs. cu interiorul său confortabil, designul modern și dimensiunile mari.

Caracteristici generale ale rulotei

– Poate fi utilizat cu permis de conducere clasa B.

– Capacitatea de conducere este de 6 persoane, iar 4 persoane pot fi cazate confortabil.

– Este fabricat din corp monobloc din fibră de sticlă antibacteriană și neinflamabil.

– Fiind mai ușoară, rezistentă la rugină și fără îmbinări, cu siguranță nu absoarbe apa, nu are scurgeri și nu provoacă umezeală.

– Datorită proprietăților antibacteriene ale organismului, previne formarea de bacterii.

– Datorită izolației din poliuretan de înaltă densitate cu o grosime de 20 mm, acesta creează un efect termic. Rămâne cald atunci când îl încălziți în interior și rămâne la aceeași temperatură pentru o perioadă lungă de timp.

– Compozitele ranforsate cu fibre cu rezistență chimică și mecanică ridicată, structură durabilă, ușoară, flexibilă și impermeabilitate foarte mare sunt folosite în materialele de suprastructură, aceleași materiale sunt folosite în navetele spațiale, iahturi și produse din industria de apărare.

Specificațiile cabinei

Monobloc Greutatea cabinei: 850 kg, lățimea totală: 205 cm (fără oglinzi), lungime totală: 620 cm, înălțimea interioară: 196/185 cm, înălțime totală: 270 cm, capacitatea patului: 4 locuri, dimensiuni de pat: 193 x 120 cm și 194 x 144 cm, adâncimea patului: 70 cm, rezervor de apă curată: 150 l, rezervor de apă uzată: 88 l, ampatament: 340 cm, capacitatea de pasageri: 6

Mulțumiri pentru sprijinul în realizarea materialelor de la CARAVAN SALON DÜSSELDORF firmelor: Camping La BUBU in Transilvania, Sepsi Szilard, Vancsa Levente Jeno-PieseRulote.roDoctorCaravan, Ruuts.travel, Joy2wander, Rolimag, Transilvania CampMotorhome.

#hotomobil #caravansalon #vw #rvtravel #motorhome

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Camper-van conversie realizat de TransylVanLife – firma de conversii din Harghita

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857