12.06.2024

Mini Caravan Roadsleeper, rulota personalizabilă

Compania olandeză Roadsleeper a proiectat o rulotă de vacanță la dimensiuni reduse – Mini Caravan. Este o remorcă compactă pentru toți aceia care au pasiunea de a se pleca în aventură și de a descoperi natura, fără a fi nevoie de un vehicul mare sau o putere mare a autorurismului.

Dimensiuni reduseEste o rulotă compactă, construită din fibră de sticlă, de dimensiuni reduse (3.300 mm × 1.900mm × 1.950mm), cu o capacitate pentru două persoane și o greutate totală de 500 Kg. Greutate care îi permite să fie remorcată cu ușurință de vehicule hibride sau electrice, vechicule care sunt pe trend crescător în vremurile noastre.

Multifuncțională

Roadsleeper este ușor de transformat pentru transportul bicicletelelor, echipamentelor de camping sau a sculelor de pescuit sub pat sau pe acoperiș, unde îți poți pune placa de surf dacă ești împătimit de surf.

Totul este în interior Producătorul olandez a proiectat un interior plin de spații de depozitare, precum cele care pot fi găsite chiar deasupra patului, unde sunt trei dulapuri de perete (77 L) , sau chiar sub el, unde avem un spațiu de depozitare de până la 274 L. În interiorul său găsim și o masă pliabilă în caz că vremea rea împiedică servirea mesei afară.

În ceea ce privește iluminarea, Roadsleeper Mini Caravan are 3 ferestre generoase, una în formă de luminator (400mm x 400mm, care se află pe acoperiș și permite o ventilație perfectă a rulotei.

ConectivitateMini rulota are o priză completă, cu un conector de 230V, alta la 12V și se adaptează la timpurile noi, o priză de conectare USB, în timp ce conexiunea la vehicul se face cu un conector de 13 pini. Toate aceste conexiuni de alimentare permit iluminarea interioară folosind lumini LED cu consum redus.

Complet personalizabil Dacă v-ați plictisit de culoarea albă a rulotelor, sau vrei să ieșiți în evidență, Roadsleeper vă permite să configurați și să personalizați Mini Caravanul dvs. așa cum doriți (întotdeauna ca opțiuni suplimentare), printre care: alegerea culorii și a stickerelor sale, picioarele de sprijin ale rulotei, panourile solare, roților din aluminiu, cutia de depozitare pe bara de tracțiune sau adăugarea unui parasolar.Roadsleeper Mini Caravan are un preț de vânzare de 5.999 EUR iar mai multe informații găsiți pe site-ul producătorului.

Foto: roadsleeper.nl

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Ghidul autorulotistului începător – câteva informații și sfaturi utile

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857