23.06.2024

Modelele van excusiviste de la Malibu – Charming

Compania germană Carthago Malibu prezintă gama de vanuri „Charming” cu trei modele: Malibu Van Charming, Malibu Van Charming Coupé și Malibu Van Charming GT

Modelele exclusive Malibu „Charming” emană o eleganță cu totul specială. Decorul exterior armonios este recunoscut de departe. În interior, modelele exclusive impresionează printr-un decor sofisticat bicolor, realizat din Noble Cherry și zone contrastante ușoare. La interior, banda de culoare crom completează designul elegant. Un concept de iluminare perfect coordonat, cu benzi de lumină LED indirecte, completează atmosfera exclusivă.

În modelele exclusive, livingul mare oferă loc pentru seri confortabile cu prietenii. În bucătărie veți găsi un frigider cu absorbant eficient din punct de vedere energetic, conceput special pentru Malibu, cu un comutator automat de energie pentru gaz, electricitate și baterie. Frigiderul este poziționat la înălțimea mâinii și sub el se află un dulap extra-înalt și adânc. Baia flexibilă 3-în-1 patentată, este inima modelelor Malibu exclusive și oferă un spațiu uimitor de living. Rabatarea toaletei creează o cameră de duș uriașă, complet separată, cu o ușă articulată / elemente cu clapă. Paturile, care au o zonă de dormit mare, astfel încât asigură un somn odihnitor și reconfortant, pot fi găsite în spate.

Modelele exclusive ale camper vanurilor Malibu sunt împărțite în Malibu Van Charming, Malibu Van Charming Coupé și Malibu Van Charming GT. Toate cele trei versiuni vă stau la dispoziție cu două layouturi diferite: 600 DB cu pat dublu în spate și 640 LE cu pat single longitudinal în spate.

Foto: malibu-carthago.com

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Câteva sfaturi utile pentru pregătirea autorulotei la ieșirea din iarnă

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857