12.06.2024

Noul concept Pop Top Roof Motorhome | Bürstner Lyseo Gallery T 649 G | 2023

Există încă inovații adevărate în materie de autorulote: Bürstner Lyseo Gallery vine cu un acoperiș unic.

Bürstner a dezvoltat o autorulotă semi-integrată care vine cu o adevărată inovație. Lyseo Gallery poartă un alcov care poate fi ridicat în staționare cu ajutorul unui compresor instalat în partea din spate și poate fi coborât pentru călătorie în aproximativ 90 de secunde. Astfel, Gallery oferă o carcasă aerodinamică combinată cu un adevărat alcov care este cu adevărat spațios și oferă o înălțime de aproximativ 1,10 metri. Am profitat de ocazie pentru a arunca o privire statică asupra acestei inovații. Gallery nu este încă disponibil pentru achiziționare. Potrivit directorului de marketing al Bürstner, Thorsten Erhardt, acest lucru va fi posibil în toamna anului viitor. Prețurile nu au fost încă stabilite, dar se presupune că prețul va fi cu aproximativ 12.000 de euro mai mare decât pentru Lyseo normal de 5,99 metri. Cumpărătorii vor avea apoi posibilitatea de a alege între 2 layout-uri, ale căror nume au fost deja stabilite: Lyseo TD685 Gallery și Lyseo TD649 Gallery.

Sus și jos în 90 de secunde

Acoperișul bine izolat se presupune că va cântări 25 de kilograme. Vă puteți imagina materialul ca acele pungi de plastic umplute cu aer care își protejează conținutul în ambalaje, doar că mult mai stabil. Se presupune că materialul este insensibil și rezistent la razele UV. La fel ca și Lyseo-ul normal, Galeria are o greutate totală admisă de 3,5 tone și, prin urmare, poate fi deplasată cu orice permis de conducere a unui autovehicul. Când este gata de a fi condus, Gallery măsoară 2,95 metri. Cu acoperișul ridicat, măsoară puțin peste 4 metri.

Simplificată în timpul călătoriei

Accesul la alcov este confortabil și sigur prin intermediul unei scări fixe. Spațiul de dedesubt este folosit pentru compartimente și sertare. La etaj vă bucurați de o senzație plăcută de spațiu. Spațiul la cap este suficient chiar și pentru persoanele înalte. Mă simt imediat confortabil. Există chiar și spațiu pentru o masă. În stânga și în dreapta există grile de aer care pot fi deschise cu un fermoar. Acoperișul are un geam panoramic care poate fi deschis pentru a inunda încăperea cu lumină și aer.

Acoperiș spațios pentru locuit

Un design cu adevărat reușit, care te face doar să te întrebi de ce nu a venit cineva cu această idee până acum. Aștept deja cu nerăbdare versiunea de serie și sper că va fi lansată în același mod în toamnă. Atunci va fi cu siguranță una dintre favoritele mele printre rulote.

Ce-ar fi să urmăriți acum prezentarea noastră de pe canalul de YouTube, acolo veți vedea mai multe detalii. Vizionare plăcută!

Deplasare sponsorizată de Smiley Camper

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Sfaturi utile: Ce echipament trebuie să avem în autorulotă dacă vrem să ieșim iarna?

rv travel,motorhome,camper,caravaning,camping,cu rulota,autocaravana,rv living,rv style,rv travel romania,motorhome travel,travel motorhome,Wohnwagen,Wohnmobil,womo,moho,caravanning,van life,nieuwe camper,neues Wohnmobil,neuer Wohnwagen,neue Karawane,nieuwe caravan,burstner,burstner lyseo

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857