12.06.2024

Pregătiți-vă pentru o vară plină de călătorii cu noua rulotă Nissan Primastar „Seaside”

Campervanul plin de distracție oferă un pachet pregătit pentru vacanță și mult spațiu pentru aventuri însorite pe drum deschis. Furgoneta Nissan Primastar a fost personalizată de partenerul Dethleffs, cu o cabină care oferă confort casnic, tehnologie convenabilă și un motor eficient pentru călătorii ecologice.
Îmbunătățirile de la interior includ o chicinetă complet echipată, patru compartimente de dormit și spații de depozitare practice
Alimentat de entuziasmul aventurii, Nissan dezvăluie autorulota personalizată Primastar „Seaside by Dethleffs” – partenerul perfect pentru a aduce spiritul verii pe drumurile europene.

Proiectat în parteneriat cu specialiștii de la Dethleffs, un convertor experimentat de autorulote, drumeții au la dispoziție tot ce au nevoie pentru escapade în aer liber pline de distracție – de la o cabină interioară construită pentru a se potrivi cu ușurință unei familii de șase persoane până la aparate ușor de utilizat, conectivitate la bord și tehnologie de ultimă generație.

Noua autorulotă se bazează pe noua furgonetă Primastar, extrem de fiabilă. Designul inteligent este compact la exterior și spațios în interior, oferind combinația ideală de confort, practicitate și fiabilitate pentru a menține planurile de călătorie, indiferent dacă este soare sau ploaie.

Primastar ‘Seaside by Dethleffs’ oferă călătorilor neînfricați confortul de acasă într-un pachet complet pentru drum. Partenerii noștri de la Dethleffs aduc peste 90 de ani de expertiză în transformarea autorulotelor. Combinând acest lucru cu designul puternic al modelului Primastar și cu garanția de cinci ani Nissan, lider în domeniu, am creat împreună o propunere cu adevărat convingătoare pentru planurile de vacanță de vară în Europa„, a declarat Emmanuelle Serazin, LCV & Corporate Sales Director, Nissan Europe.

Confortul casei în mișcare

Primastar „Seaside by Dethleffs” este construit de la roți în sus pentru a aduce senzația de acasă pe șosea. Dispunând de o cabină extrem de versatilă, rulota inteligentă oferă aranjamente flexibile ale locurilor. Oferind până la șase locuri de o persoană, patru scaune pot fi poziționate sau îndepărtate individual fără unelte, în timp ce rotirea scaunelor din față și desfășurarea unei mese reglabile recreează senzația de masă la domiciliu atunci când este parcată.

Îmbunătățind și mai mult experiența de luat masa, rulota oferă un frigider de 36 de litri și un aragaz cu două focuri pe gaz, în timp ce spațiul de depozitare suplimentar și suprafețele ușor de curățat fac ca aranjarea să fie rapidă și simplă.

Pasagerii se pot așeza pentru noapte în patru compartimente de dormit individuale – dintre care două sunt poziționate în acoperișul pop-up mare, care poate fi deschis pentru aer curat și pentru a privi stelele.

Fie că este vorba de biciclete, cărucioare sau chiar plăci de surf, camper-vanul practic vine cu o mulțime de spații de depozitare pentru orice echipament pe care îl solicită aventura dumneavoastră, cu spațiu pentru garderobă și o cutie de acoperiș expansivă care facilitează împachetarea ușoară înainte de a porni din nou la drum.

Putere eficientă și tehnologie accesibilă

Bazat pe furgoneta Primastar de clasă Tekna, Primastar „Seaside by Dethleffs” este, de asemenea, complet echipat pentru a face față cu ușurință călătoriilor lungi.

Modelul oferă toată puterea necesară pentru a transporta călătorii cu încredere, oferind un motor eficient de 2,0 litri cu opțiunea de 150 CP sau 170 CP, în funcție de nevoile clienților.

Flexibilitatea alegerii se extinde și la cutia de viteze; clienții pot alege între o transmisie automată cu șase trepte sau o cutie de viteze manuală.

În habitaclu este oferită, de asemenea, o suită cuprinzătoare de caracteristici tehnologice convenabile, inclusiv controlul vitezei de croazieră cu limitator de viteză și asistență pentru unghiul mort. Completată de infotainment cu un sistem de navigație, ecran tactil de 8 inchi și radio DAB, autorulota oferă funcționalitatea necesară pentru a aduce mai multă încredere și confort la călătoriile lungi de vacanță.

Foto: europe.nissannews.com

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Horrex prezintă inovațiile în domeniul jaluzelelor pentru rulote și autorulote

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857