21.09.2023

Premieră mondială: Rulota revoluționară KNAUS: 2023 Azur 500 FU

Încă din anii ’80 a fost clasa premium a rulotelor KNAUS, fiind sinonimă cu calitatea superioară și tehnologia de ultimă oră. Și astfel, nu poate exista un alt model care să dea numele 2023, noii serii premium în tehnologia FibreFrame, care marchează tendințele: AZUR.

Iar sentimentul de bine este fără limite cu casa de vis de 5 stele la pachet: Noua rulotă de lux KNAUS AZUR combină funcționalitatea, confortul, tehnologia inovatoare și designul modern.

Iluminatul de contur integrat și iluminat omogen în peretele lateral face ca designul exterior al noii rulote KNAUS AZUR să atragă toate privirile în orice camping.

Pereții din spate și din față, precum și cadrul sunt de culoare albă, iar pereții laterali de culoare gri Campovolo.

Pentru anul de fabricație 2023, noua rulotă KNAUS AZUR poate fi comandată în patru configurații diferite ale popularei caroserii compacte de lungime 500: KNAUS AZUR 500 FU cu zonă de ședere în U și pat matrimonial, KNAUS AZUR 460 EU, 500 EU și 540 UE cu paturi de o persoană și zonă de ședere în U.

Mulțumiri pentru sprijinul în realizarea materialelor de la CARAVAN SALON DÜSSELDORF firmelor: Camping La BUBU in Transilvania, Sepsi Szilard, Vancsa Levente Jeno-PieseRulote.roDoctorCaravan, Ruuts.travel, Joy2wander, Rolimag, Transilvania CampMotorhome.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

RVTravel.eu trips – Dobrogea, România, off camping lângă Jurilovca

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857