21.05.2024

Producătorul de camper vanuri Campster extinde echipamentele standard

Campster, extinde echipamentul standard pe șasiului Citröen SpaceTourer în 2021; unul dintre cele mai versatile modele de pe piață, cu mai puțin de cinci metri, conceput pentru a oferi până la șapte locuri în mers și patru locuri de dormit.

Campster este un vehicul de zi cu zi dar și un vehicul de agrement – datorită acoperișului său panoramic unic, are de asemenea, toate calitățile unui camper van cu spațiu suficient pentru ca patru persoane să petreacă confortabil noaptea în el. Cu mobilier și un bloc de bucătărie detașabil, acesta devine un apartament de lux rulant, unde vă puteți simți bine.

Campster, își extinde echipamentul standard al șasiului Citröen SpaceTourer în 2021. Acest model este unul dintre cele mai versatile modele de pe piață. Cu o lungime de până în cinci metri, SpaceTourer este conceput pentru a oferi până la șapte locuri în mers și patru locuri de dormit.

Campster încorporează jante din aluminiu de 17” cu anvelope de vară, oglinzi retrovizoare electrice încălzite și pliabile, scaun încălzit pentru șofer și pasager, asistență la parcare spate, sistem audio RCC DAB, ecran tactil și bluetooth.

Dispnibil în șase configurații, modelul 2012 SpaceTourer se poate configura ușor în funcție de nevoile fiecăruia. Toate acestea se realizează datorită inovațiilor tehnice care permit o mobilitate totală, cum ar fi conceptul de bloc de bucătărie detașabil, care permite mărirea spațiului la interior inclusiv prin ridicarea acoperișului panoramic.

Credit foto: Campster

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Prima Convenție de caravaning în România la Reșca, județul Olt

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857