06.12.2023

Spaniolii de la Drop Campers prezintă rulota Dropland, cu cele 3 variante

Spaniolii de la Drop Campers proiectează și construiesc rulote Teardrop Camper de înaltă performanță pentru călătorii exigenți.

Drop Campers a luat naștere în 2017, ca urmare a dorinței de libertate și aventură, rod al unei istorii vitale, profesionale și familiale a doi frați, Mario, și Albert Fernandez. Amândoi împărtășesc o fascinație pentru natură, activități în aer liber, motoare și design. Această confluență i-a făcut să investigheze un mod alternativ de a călători care să le permită un stil și o filozofie de viață mai conectată la esențial și bazată pe experiențe.

Dacă doriți să vă duceți experiențele la un nivel superior de libertate, confort și sustenabilitate, vă prezentăm modelul Dropland în cele 3 versiuni ale sale: Crossover, SUV și Extreme Offroad, cu elementele esențiale, complet personalizabile și cu capacitate pentru 2 și până la 5 persoane.

O rulote contemporană, inovatoare și tehnică, inspirată din conceptul original al rulotelor clasice teardrop sau teardrop campers din anii 1950. Rulotele Drop Campers sunt realizate cu grija pentrufiecare detaliu, sunt personalizate pentru fiecare client în parte, iar toate materialele folositegarantează confort, durabilitate și stil. De aceea, predomină lemnul natural, aluminiul și oțelul inoxidabil. Versatilitate, caracter și stil pentru a face față oricărui tip de teren, condiții meteorologice, aventură și expediție terestră, fie că este vorba de agrement sau de muncă.Dropland este o rulotă teardrop cu un design rafinat și un stil minimalist, ușoară și aerodinamică, cu o geometrie a punții spate plasată mai în spate și o suspensie exclusivă cu o mare capacitate de absorbție, ceea ce îi conferă o manevrabilitate, stabilitate și siguranță enorme pe toate tipurile de teren. Are o izolare termică și acustică excelentă, cu o structură din placaj de mesteacăn finlandez, l<aiFlex, și două tipuri de acoperire și finisaj exterior la alegere: Aluminiu vopsit și Raptor pentru zonele care suportă cel mai mult frecarea, sau Line -X de înaltă rezistență.Le producem la cerere și le personalizăm pentru clienți naționali și internaționali. Fabrica noastră are sediul în Barcelona, Spania. Oferim, de asemenea, posibilitatea de a le închiria, astfel încât clienții noștri să le poată testa înainte de a proiecta și fabrica propria unitate. Știm că acest concept și acest mod de a călători nu este pentru toată lumea, dar îi convinge și îi captivează pe mulți datorită capacităților sale, datorită sentimentului de libertate, pentru că este distractiv și satisfăcător și pentru că este mai aproape de ceea ce este autentic și esențial într-un mod responsabil și durabil.Nevoile particulare ale fiecărui client ne ajută să modelăm și să îmbunătățim produsul final, iar după acești ani de experiență, în 2022 prezentăm Dropland 2.0, un Dropland evoluat, cu mai multe funcționalități, autonomie mai mare, manevrabilitate mai bună, tehnologie superioară și multe alte detalii care îmbunătățesc confortul, precum și experiența overland, fără a sacrifica designul și stilul. Performanță ridicată la maxim pentru a face față oricărei provocări și a ajunge la orice destinație”- spun cei d ela Drop Campers

Detalii tehnice Dropland 2.0 încorporează câteva caracteristici și capacități care îl fac probabil unic în categoria sa pe piața europeană:

– Dacă varianta 1.0 avea deja un șasiu supradimensionat, cu o punte spate plasată mai în spate, suspensie cu arcuri ranforsate și amortizoare externe reglabile foarte absorbante, acum și-a mărit unghiul de virare și, implicit, manevrabilitatea.

– Cabina a fost alungită prin raționalizarea liniei sale, câștigând spațiu în interior pentru un pat mai lung, iar în bucătărie pentru un frigider de capacitate mai mare.

– Ușile și geamurile au fost mărite pentru a spori priveliștea panoramică, spațialitatea și ventilația transversală.

– Există posibilitatea de a încorpora un aragaz fix pe gaz cu 2 arzătoare sau o plită ceramică diesel, o chiuvetă cu robinet fix și un rezervor de apă gri, precum și încălzire și apă caldă.

– A fost mărită capacitatea de stocare (inclusiv a apei), precum și accesoriile de încărcare și organizare, atât la interior, cât și la exterior.

– Mai multă tehnologie prin adăugarea unui tablou de comandă digital la panoul de bord pentru a controla și monitoriza diferitele funcții: nivelul bateriilor și al rezervoarelor de apă, temperatura și funcționarea panourilor solare. De asemenea, am inclus GPS și Wi-Fi, care permit controlareavehiculului de la distanță și comunicarea la nivel global.

– A fost simplificat sistemul de configurare, oferind posibilitatea de a-l achiziționa în 3 versiuni diferite, cu 2 niveluri de echipare standard. Pornind de la o versiune minimalistă, cu elementele esențiale pentru a pleca într-o aventură, care poate crește în sofisticare în funcție de personalitatea, utilizarea și evoluția clientului.

Modele, versiuni, echipamente

Configurații posibile și la ce sunt utilizate – 3 versiuni cu capacități diferite.

Dropland 2.0 (mai mult confort, manevrabilitate și autonomie)

– Crossover (all-road) – Pasiune incurabilă pentru a călători prin lume. Călătorie pe autostrăzi și pe drumuri de pământ netede.

– SUV (all-terrain) – Aventurieri care se simt liberi. Călătorie pe autostrăzi și drumuri secundare de pământ.

– Extreme (off-road) – Expediții acolo unde alții nu pot ajunge. Escapade pe orice drum asfaltat, de pământ sau stâncos.

Două niveluri de echipare

– Essence (bază standard)

– Comfort (upgrade)

Prețuri

Prețurile sunt de la 21.900 EUR la 29.750 EUR (+TVA) cu configurații și pachete standard, dar producția lor este artizanală, limitată, la cerere și adaptată la filosofia și valorile de afaceri și de mediu, astfel încât posibilitățile și configurațiile sunt personalizate pentru fiecare client în parte.

Foto@Drop Campers

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Layouturi interesante de campere de la HRZ Reisemobile la Caravan Salon 2021

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857