12.06.2024

Vehicule de agrement, modulare de la CARGOCLIPS

Inovația de pe piața autorulotelor și expansiunea camper van-urilor – CargClips prezinta modulele pentru configurare camper van.

Restricțiile de călătorie pe perioada pandemiei au revigorat cu adevărat valori precum libertatea, siguranța, flexibilitatea și individualitatea, precum și dorința de a ieși în natură și de a trăi cu natura. Industria vehiculelor de camping este în plină expansiune. Dar ce produse răspund cu precizie acestor emoții și nevoilor care decurg din ele?

În general, grupurile țintă se împart în cei mai buni vârstnici, care își pot permite o autorulotă de camping corespunzătoare, și cei care doresc sau trebuie să folosească vehiculul în viața de zi cu zi.

Cu toate acestea, mai ales în zona camperilor de lux, există o cerere tot mai mare de individualitate, deoarece generația de peste 55 de ani este foarte activă în anumite sporturi în zilele noastre și dorește să le realizeze cu camperul lor. De obicei, autorulotele complet echipate nu răspund acestei cereri, deoarece pur și simplu nu există loc pentru individualitate în favoarea confortului general. Austriecii de la CargoClips oferă prin variantele CASTELLO CAMPER soluția perfectă pentru această cerere. Cu MAN 4×4 și Crafter sunt disponibile două modele care pot fi adaptate goale, ca și cum Dumnezeu le-a creat exact la nevoile oricărei dorințe. Acest lucru merge până la „garajul” pentru MTB, care poate fi instalat în CASTELLO CAMPER multifuncțional sau la uneltele pentru echipamentul complet de pescuit. „Concentrarea în construcția produselor vizează dorințele clienților noștri pentru libertate, siguranță și o anumită „deschidere a minții” pentru locurile de vis și momentele vizuale ale planetei noastre” spun cei de la CargoClips.

CASTELLO CAMPER nu este cu siguranță un vehicul de zi cu zi, deși se încadrează în categoria vehiculelor comerciale amortizabile. Pentru utilizarea zilnică, CargoClips oferă sistemul CASTINO VAN, cu ajutorul căruia orice dubă cu clipwall și multiclipuri poate fi transformată, într-un timp foarte scurt, dintr-o dubă de serviciu într-un camper van. Indiferent de sportul sau activitatea pe care doriți să o trăiți în fiecare zi, fie că sunteți schior de tură, biciclist de munte, alpinist sau pescar cu CASTINO VAN și Clipwall nu numai că totul poate fi instalat și îndepărtat perfect și cu maximă siguranță, dar puteți, de asemenea, să depozitați toate piesele cu Clipwall în garaj sau pe orice perete în perfectă ordine.

Compania austriacă CargoClips provine inițial din domeniul securității mărfurilor și, în consecință, subiectul securității este scris mare și în Geneza CargoClips. Fiecare punct de prindere, adică fiecare gaură a unui clipwall poate fi încărcat cu MultiClip cu până la 150 kg. Chiar și în cazul unei opriri de urgență sau al unei coliziuni, totul va rămâne la locul său și nu se va deplasa prin compartimentul vehiculului sub formă de proiectile.

Mai multe informații puteți vedea pe site-ul producătorului austriac.

Deasemenea vom reveni în curând pe canalul de youtube cu materiale video realizate la Caravan Salon Dusseldorf 2022 despre aceste soluții foarte utile. Așa că dacă nu sunteți abonați la canalul de youtube, o puteți face pentru a vedea noutățile!

Mulțumiri pentru sprijinul în realizarea materialelor de la CARAVAN SALON DÜSSELDORF firmelor: Camping La BUBU in Transilvania, Sepsi Szilard, Vancsa Levente Jeno-PieseRulote.roDoctorCaravan, Ruuts.travel, Joy2wander, Rolimag, Transilvania CampMotorhome.

Foto: CargoClips

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

„Dacă ești comod, mergi la hotel” – Codruț Kegheș – Cronica Cârcotașilor

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857