19.05.2024

Magia Crăciunului în ședințele foto de familie

Ani de zile în urmă, începând cu jumătatea lui noiembrie pregăteam studioul Atelier84 – studio de fotografie pentru ședințele foto oferite clienților. Anul acesta marea majoritate a ședințelor foto de Crăciun s-au desfășurat acasă la clienți pentru o mai mare siguranță.

Vineri seara am fost la unul din clienți, familia Vînătoru, pentru ședința foto de familie la brad. Cu două genți pline de echipament și recuzită, am pronit pe o ploaie măruntă către client.

La fiecare ședință foto pe care o fac, fie că e pentru client persoană fizică sau companie, discut detaliile despre cum își doresc fotografiile, dacă au un concept, o idee. După ce mă lămuresc ce vor, încerc să realizez fotografiile pe care ei și le doresc, pentru că ei sunt clienții; beneficiarii rezultatelor muncii mele. Ei trebuie să fie mulțumiți 100%.

Cea mai mare răsplată pentru mine este atunci când primesc feedback-ul clienților sau când le văd bucuria din ochi atunci când deschid albumele foto. De neprețuit!

Întreg materialul este realizat cu acordul familiei Vînătoru, niște oameni excepționali. Dacă vreți să vedeți cum a fost la ședința foto, pe canalul de YouTube este un scurt making of și câteva fotografii rezultate.

Marian Mocanu – Trips, Photo & More/www.MarianMocanu.ro 

Liviu Gal încheie prezentările de la Convenția Anuală de Caravaning din România, ediția a 3-a

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857