04.10.2023

Cum ar trebui să arate un camping – camping Ouzouni Beach din Grecia

Campingul Ouzouni Beach din Grecia este situat la 60 km sud de Thessaloniki, la intersecția principală a peninsulei Halkidiki, într-o poziție perfectă pentru excursii de o zi la Kassandra, Sithonia, sau Muntele Athos. Principalul oraș este Nea Moudania care se află la doar 4 km, cu facilități bancare, un centru de sănătate, precum și magazine și viață de noapte pentru toate gusturile.

Ai 6 motive pentru care ar trebui să vizitați: locul verde atractiv, plaja de nisip auriu, apa cristalină a mării, curățenia campingului, ospitalitatea, locația specifică care vă ajută să vizitați zona Halkidiki.

Facilitățile de camping sunt construite pentru a servi toate nevoile camperiștilor.

La recepție puteți găsi broșuri și informații despre tot ceea ce căutați și există o cutie de valori unde puteți păstra obiectele dvs. de valoare și o trusă de prim ajutor pentru serviciul de sănătate.

Există toalete pentru bărbați și femei și, de asemenea, există o sală de duș / WC separată pentru oaspeții cu handicap. Cădițele de baie din marmură vă ajută să vă clătiți picioarele de nisip, atunci când vă întoarceți de la plajă.

Pentru spălarea vaselor există mașini de spălat vase și mașini de spălat profesionale pentru hainele dvs. Există o zonă specială cu plită, cuptoare, frigider și congelator comune. Există o parcare gratuită în zona de camping. În zona de camping sunt plasate containere de reciclare pentru articolele reciclabile. În zona de camping, turiștii au acces gratuit la internet. Parola este disponibilă la recepție, la intrare.

Locurile spațioase înconjurate de verdeață sunt astfel create încât fiecare turist să se bucure de propriul spațiu exclusiv și independent. Spațiile de campare de diferite dimensiuni sunt umbroase și răcoroase.

În zona de camping se găsește un Mini Market care vă oferă diverse bunuri de care aveți nevoie cu o varietate mare de articole și lucruri utile.

Dacă vă place marea și plaja, există Cafe – Beach Bar. Puteți combina cafeaua de dimineață cu micul dejun. Barul de pe plajă vă oferă, cafea, băuturi, apă cu gheață și acces gratuit la internet.

Dacă aveți copii, veți găsi loc de joacă pe plajă. Culorile vor capta atenția copiilor dumneavoastră. De asemenea, la câțiva metri distanță, veți găsi Beach Volley, unde vă puteți juca ore în șir dacă sunteți un fan al acestui sport.

După-amiaza, Cafe – Bar Bistro vă oferă posibilitatea de a vă bucura de una dintre mesele tradiționale grecești, cu un vin proaspăt sau o bere rece. Toate acestea pot fi savurate cu vedere la marea nesfârșită și la frumosul apus de soare. Seara savurați băutura preferată, în timp ce ascultați frumoasa muzică grecească. Serviciul prompt și personalul ospitalier vă vor face să iubiți acest loc.

Mulțumim pentru imagini lui Dan Istodorescu.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

S-au îndrăgostit de Bulgaria și au deschis un camping

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857