07.12.2023

SUNLIGHT a prezentat modelel 2022 la conferința anuală de presă în Germania

Sunlight GmbH dezvoltă și distribuie autorulote, camper vanuri și vanuri de camping pentru cei care caută libertatea și pentru vânătorii de aventuri. Vehiculele mărcii germane sunt construite pentru a cutreiera în aer liber și pentru a explora locuri extraordinare – sunt construite pentru călătorii cu un stil de viață sportiv, o mentalitate progresistă și un spirit iubitor de natură. Casele mobile SUNLIGHT sunt cunoscute pentru calitatea lor premium și tehnologia de ultimă generație. Sunlight GmbH face parte din Erwin Hymer Group.

Luni, 19 iulie 2021, a avut loc în Goldschmitt Technik-Center Leutkirch, Leutkirch im Allgäu, Germania, conferința de presă anuală a producătorului german de vehicule recreaționale, SUNLIGHT. În cadru evenimentului la care au fost invitați jurnaliștii de specialitate din Europa, s-au prezentat modele de autorulote 2022.

SUNLIGHT se lansează cu o viziune clară și o declarație puternică. Noul Corporate Design holistic și identitatea corporativă revizuită subliniază direcția progresivă a mărcii. Noua înfățișare, cu tonurile sale de pământ, logo-ul proaspăt și revendicarea proeminentă, a fost dezvoltată în colaborare cu agenția de design grafic HammerAlbrecht cu sediul în Viena.

Culori noi, modele noi

Refacerea schemei de culori, tradiționalul roșu SUNLIGHT este înlocuit de tonuri discrete, atemporale. Culorile cheie Alb, Verde Offgrid și Negru sunt completate de nuanțe de maro calm, verde și gri. De asemenea, brandul introduce două noi elemente de design: modelele Outdoor și Urban sunt interpretări minimaliste ale hărților topografice sau stradale. Natură și urbanism – motivele surprind cele două lumi pe care SUNLIGHT le unește în portofoliul său de produse. Liderul de marketing Stefan Riedlinger declară: „În acest moment, SUNLIGHT este un brand de calitate: „Conceptul redus și durabil al SUNLIGHT este evidențiat în această nouă sistematică de culori și modele.

Logo revizuit

Bineînțeles, și imaginea mărcii are un design nou, cu forme de bază clare, bazate pe raportul de aur (raport folosit în pictură cât și în fotografie). Palmierul din fața unui fundal circular – simbolizând soarele – creează, de asemenea, o legătură mai puternică între marca fotografică și numele mărcii. Literele logo-ului SUNLIGHT ca marcă verbală au fost, de asemenea, revizuite. Logo-ul sportiv, elegant și curat va străluci pe toate materialele promoționale, pe site-ul web și pe interiorul, dar și pe exteriorul vehiculelor.

Aventură acum.
Când vine vorba de limbajul vizual și de povestire, SUNLIGHT s-a angajat de ani de zile să ofere acțiune și emoții autentice. Noul claim „Adventure Now.” subliniază spiritul hedonist și orientat spre aventură al mărcii. Acesta poate fi aplicat tuturor modelelor – și deține mai multe mesaje cheie: Este o sursă de inspirație pentru a merge pe propriul drum. Este chemarea de a explora necunoscutul. Este motivația de a trăi viața la maxim. Aventura este directiva principală a mărcii, este ADN-ul SUNLIGHT!

Foto: Sunlight GmbH

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Conversie Defender la camper – variantă de cazare în natură

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857