04.10.2023

O oază de verdeață lângă București – camping Belvedere

Câteva zile petrecute cu autorulota, aproape de București, în camping Belvedere. Un video de 3 minute cu spectacolul naturii

Odată cu ridicarea restricțiilor impuse de autorități, mulți încep să caute soluții de călătorie în siguranță. Din fericire, autorulota oferă în primul rând, posibilitatea unei vacanțe în condițiile de siguranță, oferă libertate de mișcare indiferent de destinație, munte, mare, sau deltă, oferă intimitate și posibilitatea evitării contactelor cu alte persoane. Din discuțiile cu firmele de închirieri, se constată o creștere a solicitărilor pe segmentul autorulote, dar multă lume ezită încă să închirieze o autorulotă.

Eu am petrecut câteva zile în autorulotă, cu păstrarea distanței sociale, într-o oază de verdeață, aproape de București, în camping Belvedere.

Balta pentru pescuit, fazanii și alte păsărele, macii și nu în ultimul rând curcubeul după o ploaie mi-au făcut șederea aici foarte relaxantă.

Dacă vreți să mergeți în vacanță anul acesta și nu numai, autorulota sau rulota poate fi o opțiune serioasă, nu mai pun la socoteală faptul că ești liber să alegi destinația unde vrei să mergi și poți schimba oricând dorești traseul.

Eu am ales să călătoresc cu autorulota de câțiva ani și am descoperit locuri senzaționale. Dacă nu aveți propria autorulotă sau rulotă, puteți închiria de la multele firme de închirieri autorulote pentru a experimenta acest tip de turism.

Pe canalul de YouTube vor urma o serie de video cu locurile pe unde am călătorit cu autorulota, abonează-te la canalul de YouTube pentru a vedea locuri minunate.

Susține proiectul independent RVTravel.eu prin: https://paypal.me/RVTravelRomania

Revolut: +40 746 840 857

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Clasificările autorulotelor, tipologii constructive și organizare

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857