22.06.2024

Cea mai rară autorulotă din lume | Notin 1951 bazat pe Renault Goélette

Astăzi să vă prezint o cea mai rară autorulotă produsă în 1951 în Franța de către compania Notin. Strict vorbind, nu este prima rulotă a mărcii, dar cu siguranță este cel mai vechi model Notin încă în circulație.

Accesul în această autorulotă de epocă nu este permis vizitatorilor, dar avem șansa de a intra înăuntru pentru a vedea cum arată în interior.

Lansată în 1951, această rulotă bazată pe strămoșul lui Renault Goélette permite proprietarilor săi să participe la întâlniri de colecție în ritm de melc (cei 44 CP ai motorului pe benzină propulsează rulota până la 80 km/h), dar cu plăcerea de a conduce un model autentic de colecție.

Este uimitor cum în urmă cu peste 70 de ani, producătorul Notin a conceput acest sistem de ventilație pentru rulote. Autorulota este foarte bine întreținută având în vedere anii ei, o „doamnă” venerabilă de 72 de ani! Camera de zi este foarte mare, cu aceste două canapele față în față care se transformă seara în pat.

Vizionare plăcută!

Mulțumim prietenilor care au făcut posibillă deplasarea RVTravel.eu la Caravan Salon: Autorulote-Oradea, ORMO-Europe, Transilvania CampCeltic Campers, Weinsberg Dej, Camping La Bubu in Transilvania.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

#rvtravel #motorhome #camper #notin #oldtimer

Caravan Salon Düsseldorf 2023

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857