23.06.2024

Remorca COCHET | Zosh bike, trotineta electrică pentru adulți | Caravan Salon Dusseldorf

La Caravan Salon sunt multe standuri în care nu sunt expuse rulote sau autorulote, dar sunt accesorii conexe, cum ar fi bicicletele electrice. În emisiunea de azi vă prezint două produse ale unor companii franceze: remorca COCHET și scuterul electric ZOSH. Am stat de vorbă cu Dominique VINCENT despre aceste produse.

Remorca COCHET
Remorcă cu coborâre hidraulică, coborâre mecanică – încărcare fără efort
Conceptul remorcii Cochet permite coborârea hidraulică a remorcii pentru o încărcare sigură și comodă de către o singură persoană. Cu această placă și cu opțiunile corespunzătoare, aveți atât o remorcă pentru motociclete, cât și o remorcă pentru bagaje.
Acest concept a fost protejat la nivel internațional printr-un brevet PCT și permite încărcarea ușoară a MOTOCICLETELOR, MP3-urilor, SCOOTERELOR, SPYDERS, CAN-AM-urilor, QUADS-urilor și a multor alte dispozitive (mini-tractoare, mașini de tuns iarba, rulouri, elicoptere mici, stivuitoare, paleți etc.).
Această remorcă este echipată cu un dispozitiv de rotire a axei prin intermediul unui echipament hidraulic în combinație cu dispozitivul de prindere a remorcii. Coborârea hidraulică se face prin gravitație, iar ridicarea se face prin sistemul de frânare manuală a unei pompe hidraulice (aproximativ 20 de secunde) în combinație cu un cilindru aflat în apropierea cârligului de remorcă. Panta este de 3° până la 5°, în funcție de înălțimea cârligului de remorcă.

Scuterul electric ZOSH
O trotinetă electrică all-terrain îndrăgită de adulți. Șasiu high-end compus din 2 tuburi cu diametrul de 50 mm. Frânele Shimano sau Magura cu 4 pistoane au fost folosite inițial pentru competiții și discuri de 180 mm, identice cu cele folosite pe bicicletele de munte. Anvelope: 20 × 4 FAT.

Vizionare plăcută!

Mulțumim prietenilor care au făcut posibillă deplasarea RVTravel.eu la Caravan Salon: Autorulote-Oradea, ORMO-Europe, Transilvania CampCeltic Campers, Weinsberg Dej, Camping La Bubu in Transilvania.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

#rvtravel #bicicleta #caravana #cochet #zosh

Descoperă România cu autorulota – peștera Casa Hoților, Aliman, Dobrogea

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857