23.06.2024

BioToi | toaleta portabilă prietenoasă cu natura | Caravan Salon Dusseldorf

BioToi – toaleta portabilă prietenoasă cu natura, super compactă, extrem de ușoară. Și are cel mai mare rezervor de lichid dintre toate toaletele cu compost. Bine gândită până la cel mai mic detaliu. Acest produs este fabricat în Germania.

Nu este nevoie să reumpleți gunoiul din recipientul pentru deșeuri solide pe toată perioada de utilizare. Acest lucru înseamnă mai mult confort și o baie curată în rulotă.

Autosuficientă:

Datorită uscării și precompostarea în containerul pentru deșeuri solide, ciclurile de golire sunt enorm de lungi. Acest lucru permite o independență maximă față de opțiunile de eliminare.

Flexibil:

Fără substanțe chimice, rezervorul de urină poate fi eliminat la orice pisoar sau toaletă. Iar solidele precompostate și uscate pot fi eliminate pur și simplu în deșeurile reziduale, pe compostul de casă sau în coșul de gunoi organic.

Vizionare plăcută!

Mulțumim prietenilor care au făcut posibillă deplasarea RVTravel.eu la Caravan Salon: Autorulote-Oradea, ORMO-Europe, Transilvania CampCeltic Campers, Weinsberg Dej, Camping La Bubu in Transilvania.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Cât costă vacanțele în campingurile din Europa? Costuri adiacente

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857