12.06.2024

A fost creat Hymer USA

THOR Industries Inc. a anunțat în 30 ianuarie 2020 formarea Hymer USA, o nouă filială axată pe producerea și comercializarea vehiculelor de agrement (RV) care utilizează practici de fabricație, automatizări și standarde de calitate europene.

Hymer USA va avea sediul la Bristol, Indiana, cu o disponibilitate inițială a produsului așteptată în al patrulea trimestru al anului 2020.

Erwin Hymer Group este un lider pe piața europeană de RV-uri și unul dintre cei mai mari producători din Europa. EHG, inclusiv marca Hymer, este binecunoscut pentru inovație, design și calitatea produselor.

Compania va utiliza o instalație existentă, recent renovată, deținută de companie, și sunt așteaptate investiții de aproximativ 8 până la 10 milioane dolari în cheltuieli suplimentare de capital pe parcursul anului 2020 – în principal pentru utilaje și echipamente pentru a construi facilități pentru Hymer SUA.

Hymer USA: inovație germană, design și calitate pentru a consolida poziția de lider a companiei THOR în America de Nord „Suntem foarte mândri de portofoliul nostru extins de mărci, care ne-a permis istoric să răspundem nevoilor diverse ale dealerilor și consumatorilor noștri. Marca Hymer și ofertele de produse au primit deja un feedback foarte pozitiv din partea rețelei noastre de dealeri din America de Nord ”, a declarat Bob Martin, președinte și CEO al THOR Industries. „Furnizarea pe piața nord-americană a inovației, a designului și a calității pentru care este cunoscută marca Hymer va beneficia consumatorii și dealerii, va îmbunătăți în continuare poziția de lider a THOR pe piață și va oferi investitorilor noștri o valoare puternică pe termen lung.”

„Un potențial mare pentru vehiculele noastre multifuncționale” „Considerăm și un potențial mare pentru vehiculele noastre europene pe piața nord-americană, în special în categoria de produse de vehiculelor multifuncționale”, a spus Martin Brandt, CEO al EHG. „În plus, THOR, precum și dealerii și clienții apreciază expertiza noastră europeană, inovația, designul și construcția ușoară. ”Odată cu înființarea comună a producției de vehicule de agrement în SUA sub noua filială THOR Hymer USA, EHG face acum următorul pas. La Bristol, vehiculele noastre europene vor fi produse folosind standardele și metodele noastre de producție. Aceasta este o mare onoare pentru noi și ne face mândri”, spune Brandt.

Echipa de experți a EHG și THOR asigură excelența operațională pentru a permite Hymer USA să își reproducă procesul de fabricație, angajații din Europa care lucrează pentru diverse mărci din cadrul grupului EHG se vor muta din Germania la Bristol pentru a colabora cu angajații Hymer USA. O echipă de profesioniști va lansa proiectul în februarie 2020 și o parte din ei vor monitoriza îndeaproape proiectul în următorii doi ani.

În calitate de vicepreședinte al operațiunilor și director general, Jochen Hein va fi responsabil pentru producția din Statele Unite, în conformitate cu standardele europene din septembrie 2020.

„În calitate de vicepreședinte responsabil pentru operațiuni la Hymer, Jochen Hein a gestionat locația noastră din Bad Waldsee cu mult succes timp de șapte ani și a făcut progrese mari, în special în domeniul excelenței operaționale”, explică Martin Brandt. „Prin urmare, suntem foarte încântați de faptul că Jochen Hein, colegul nostru cu experiență, va fi plasat în această poziție în organizația americană recent formată.” Succesorul desemnat ca vicepreședinte al operațiunilor Hymer va fi Hans-Georg Rauh, care împlinește 20 de ani de experiență în domeniul dezvoltării produselor, managementului și producției, în calitate de șef tehnic (CTO) și vicepreședinte de cercetare și dezvoltare în industria de aprovizionare auto. În poziția sa cea mai recentă de consultant de afaceri independent și antrenor de management, el și-a aplicat experiența la mai multe companii de renume din industria internațională de caravaning.

„Pe măsură ce începem să valorificăm talentul combinat al companiilor noastre și să împărtășim cele mai bune practici de pe glob, suntem mai optimiști ca niciodată cu privire la viitor”, afirmă Bob Martin. Fazele inițiale ale integrării achiziției EHG au fost finalizate sub supravegherea Troy James – Senior Vice President la THOR Industries. James, unul dintre cei mai experimentați lideri ai companiei, care a petrecut mult timp în Europa în ultimul an lucrând cu produsele, metodele de lucru și echipa de conducere din EHG, va prelua responsabilitatea suplimentară de a supraveghea Hymer USA. „Hymer USA va prezenta un mod diferit de fabricare care nu este văzut în prezent în industria de vehicule nord-americane, incluzând procese automatizate care vor fi implementate pe parcursul proiectării și asamblării”, a spus James. „După ce am lucrat îndeaproape cu EHG anul trecut, sunt foarte impresionat de munca lor în echipă, de inovația produselor și de procesele de fabricație. Produsele vor beneficia de standardele de calitate la nivel mondial stabilite de EHG, iar noul nostru mediu de lucru va include membrii echipei de înaltă calificare, care colaborează direct cu angajații din operațiunile europene ale EHG, în timp ce vor încorpora viteza de piață pentru care THOR este bine apreciat. Suntem foarte încântați să încorporăm pe deplin cele mai bune practici EHG în operațiunile filialei recent create Hymer USA începând cu prima zi.”

O americancă de la Thor în București

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857