19.05.2024

Autorulotă cu numere false, condusă de un tânăr fără permis, distrusă în accident

O autorulotă s-a izbit de un copac lângă Salzwedel, în Germania. Șoferul a fugit pentru că nu avea permis de conducere, dar un câine al poliției a luat urmele șoferului. Miercuri dimineață (23.09), o autorulotă a fost complet distrusă în accidentul de la marginea autostrăzii federale 190 dintre Salzwedel și Pretzier în Germania.

Autorulota a intrat frontal într-un copac. Martorii au raportat accidentul poliției din Salzwedel în jurul orei 8:50. În momentul sosirii echipajelor de poliție, șoferul părăsite locul accidentului, după cum a anunțat Franziska Hotopp, purtătorul de cuvânt al Salzwedeler Revier. Un câine de urmărire din cadrul poliției a fost imediat trimis la locul accidentului pe drumul federal. „Autorul ar putea fi găsit încă în imediata apropiere”, a spus Hotopp.

Autorulotă furată, condusă de șofer fără permis auto

La fața locului, polițiștii germani au observat că autorulota Fiat avea plăcuțe de înmatriculare false. Investigațiile inițiale efectuate la fața locului au arătat că aceasta ar fi fost furată din Saxonia Inferioară.

Suspectul a fost prins și adus la secția de poliție din Salzwedel pentru audieri. Aici a recunoscut că el a produs accidentul. Conform propriilor declarații, el nu știa că vehiculul a fost furat și că au fost falsificate documentele la înmatriculare. Polițiștii germani au inițiat anchete împotriva bărbatului pentru părăsirea locului accidentului și conducere fără permis. Poliția informează că investighează și bunurile furate dar și falsurile în documente.

După-amiaza, tânărul de 25 de ani a fost eliberat după o decizie a parchetului responsabil. Autostrada federală B190 a trebuit să fie închisă pe partea cu accidentul, în scopul investigării și strângerii de dovezi. Daunele materiale se estimează la aproximativ 60.000 de euro.

Foto: Poliția Salzwedel

Sursa: https://www.volksstimme.de/lokal/salzwedel

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Bucătărie mobilă și pliabilă pentru ieșiri în natură

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857