12.06.2024

Campare gratuită cu rulota la festival | Festivalul Vieții ediția a III-a | Homorâciu

Campare gratuită cu rulota, autorulota,campervan sau cort la Festivalul Vieții, ediția a III-a, festival care va avea loc în ferma din Homorâciu – o livada de 7 hectare cu plantații de meri, pruni, gutui, pădure de stejar, pin, unde în există și un camping pentru rulote, autorulote și corturi în plină dezvoltare – „Camping La Ferma”.

Campingul oferă facilități precum un bar, zone de luat masa la umbră, toalete, dușuri, un loc de joacă pentru copii, o zonă desemnată pentru golirea apelor gri și negre de la rulote și autorulote, acces la electricitate.

Pe perioada celor trei zile de festival camparea cu cortul, autorulota, rulota, tiny house este GRATUITĂ!

Achiziția biletelor pentru festival se va face la intrare. Prețul unui abonament pe 3 zile este de 200 lei/adult și 100 copil peste 7 ani. Prețul unui bilet/zi este de 80 lei adult și 40 lei copil peste 7 ani.

În cadrul festivalului sunt incluse o serie de activități menite să formeze un cadru plăcut pentru participanți, dar totodată să ofere posibilitatea unei experiențe unice – artiști cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, meșteri populari, artizani care vor susține ateliere de olărit, sculptură în lemn, pictură, muzică și dans.

Artiștii care vor urca pe scena festivalului în cele 3 zile:

Vineri – 25 august – Theo Rosé, Valentin Dinu, Raluca Diaconu, Gheorghe Gheorghiu;

Sambata – 26 august –  Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii, Tapinarii, Ro-Mania, Diablo Mami;

Duminica, va fi dedicată folkului și vom cânta alături de Ducu Bertzi, Nicu Zotta, Maria Gheorghiu, Ocru, Catalin Stepa, dar și o mulțime de alți invitați supriză.

Evenimentul este potrvit pentru familii și pentru copii de toate vârstele.

Mai multe detalii aflați pe pagina de Facebook a organizatorilor: https://www.facebook.com/muzicalaferma sau pe https://festivalulvietii.com

Contact: Monica Cristea – 0740 948 217

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

TEST | Am conectat autorulota la Portable Power Station Anker 757

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857