13.06.2024

CARAVAN SALON Düsseldorf 2023: locul unde trebuie să vină toți fanii caravaningului

Cel mai important târg comercial din lume pentru călătoriile mobile, Caravan Salon Düsseldorf, lansează o invitație pentru întâlnirea din industrie.

Caravaningul continuă să fie la modă, deoarece călătoriile cu vehicule de agrement întruchipează libertatea, individualitatea, precum și visele de vacanță și reprezintă o formă flexibilă și atractivă de a călători, în conformitate cu tendințele actuale. CARAVAN SALON este punctul culminant și punctul de întâlnire al comunității pentru toți prietenii călătoriilor mobile și o invitație de a participa la acest festival care va ține 10 zile în Düsseldorf. În perioada 25 august – 3 septembrie 2023, pasionații de caravaning din întreaga lume se pot bucura de o gamă imensă de produse legate de autorulote, rulote, camper van-uri, precum și de accesorii, împreună cu oferte turistice corespunzătoare. Ca și anul trecut, cele mai extinse game de caravaning din lume vor fi prezentate aici în 16 hale și în spațiile exterioare.

CARAVAN SALON, cu combinația sa unică de platformă de afaceri și eveniment industrial, ocupă o poziție remarcabilă în calendarul anual, adresându-se tuturor pasionaților de caravaning și celor care aspiră să devină rulotiști. Există un interes enorm în rândul companiilor expozante, iar rezervările pentru spațiile din cele 16 hale pe care le avem la dispoziție, sunt ridicate. În Düsseldorf experiența caravaningului poate fi trăită din plin. CARAVAN SALON oferă, de departe, cea mai largă gamă în domeniul agrementului mobil – vizitatorii nu au ocazia să vadă o varietate atât de mare de mărci, modele și amenajări la niciun alt târg de agrement„, explică directorul Stefan Koschke. La sfârșitul lunii august, peste 700 de expozanți vor fi din nou reprezentați la Düsseldorf, oferind o imagine de ansamblu completă a pieței, cu numeroase premiere mondiale. Spectrul de vehicule variază de la rulote, corturi până la case mobile de lux – alături de autorulote de bază obișnuite, destinațiile, casele mobile și accesoriile de camping oferite aici. „La Düsseldorf, vizitatorii văd cele mai recente tehnicii și tehnologii care gravitează în jurul caravaningului, inclusiv toate temele în trend, inovațiile și viziunile pentru anii următori. Inutil să mai spunem că acest lucru nu se adresează doar consumatorilor finali, deoarece CARAVAN SALON este, de asemenea, punctul de întâlnire global pentru experți și asociații industriale din întreaga lume. În plus, se mândrește, de asemenea, cu o gamă largă de evenimente secundare, spectacole speciale și lumi tematice interesante„, spune Koschke. Messe Düsseldorf și Caravaning Industrie Verband (CIVD), în calitate de sponsor conceptual, așteaptă cu nerăbdare cea de-a 62-a ediție a CARAVAN SALON cu mare nerăbdare.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Destinații: Florești, Felța sau Felsendorf satul cu un farmec aparte

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857