23.04.2024

Cu cortul, autorulota sau rulota la festivalul de rock de la Gilău – “ROCK THE CAMP”

Festivalul de rock de la Gilău, “ROCK THE CAMP” este un eveniment pentru iubitorii genului,  eveniment care va avea loc în campingul Eldorado din Gilău în 19 iunie și unde se poate campa cu cortul, rulota sau autorulota

“ROCK THE CAMP” este un festival eveniment cultural de muzica rock/metal, desfășurat într-un cadru primitor aproape de natură, care dorește să reunească după această lungă pauză iubitorii muzicii rock din Transilvania, și nu numai. „Avem nevoie de socializare, fun, relaxare și muzică bună” spun organizatorii festivalului.

În cadrul festivalului vor avea loc mai multe activități culturale (workshop-uri), va fi entertainment și va culmina cu un mega-concert, eveniment marcat de sărbătoriri și premiere.

Pe scena festivalului de la Gilău vor urca trupele: ALTAR, Monday Shadows, Masterpiece, OneNightStand, Konthrast.

Prețul de acces la festival este de 50 de lei/persoană. Parcelele de campare din camping au 80 mp și se pot pune un cort, iar alături o mașină gratuit sau câteva motociclete.

Camping Eldorado are toate facilitățile pentru campare atât la cort cât și cu rulota sau autorulota. Prețurile variază în funcție de dorințele fiecăruia, dar pentru participanții la festivalul “ROCK THE CAMP” se va percepe un tarif unic de 20 de lei pe noapte.

Mai multe informatii pe site-ul evenimentului:https://rockthecamp.ro/

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Evenimentul dedicat rulotelor și autorulotelor în imagini video

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857