24.07.2024

Hymer anulează prezența la Caravan Salon 2020

Chiar și după amânarea anunțată a Caravan Salon 2020 la Düsseldorf, Hymer GmbH & Co. KG a luat decizia de a-și anula participarea la cel mai mare târg de rulote din lume în acest an. Pe lângă Salonul Caravanelor, această decizie afectează și toate celelalte evenimente de amploare desfășurate în restul Europei în acest an. Riscurile pentru sănătate asociate pandemiei coronavirusului au schimbat fundamental condițiile de participare la evenimente în acest an.

„Sănătatea angajaților, clienților și partenerilor noștri este prioritatea noastră. Cerințele care vor fi în continuare impuse de pandemia coronavirusului în lunile următoare vor face imposibilă o atmosferă relaxată și conversații în profunzime între oameni. Acest lucru va avea, de asemenea, un impact asupra standardelor ridicate pe care Hymer le-a pus întotdeauna pe sfaturile și serviciile oferite de compania noastră ”, explică Christian Bauer, președintele Hymer GmbH & Co. KG. „De aceea, pe lângă Caravan Salon, vom anula și toate celelalte târguri și evenimente de anvergură care sunt programate să aibă loc în toată Europa pentru 2020.” Decizia a fost luată de comun acord în întregul grup Erwin Hymer.„Suntem siguri că vom putea continua să oferim clienților noștri o experiență de produs la fel de emoțională, pe cât de informativă în următoarele luni, datorită rețelei noastre puternice de dealeri, a serviciilor și platformelor noastre digitale de amploare”, adaugă Christian Bauer.

Măsurile cuprinzătoare care au fost luate pentru a oferi consultări fără contact și utilizarea sporită a platformelor și formatelor inovatoare, digitale, vor asigura că Hymer este capabil să ofere servicii clienților într-un mediu sigur. „Aceasta înseamnă că adoptăm o abordare durabilă și promițătoare, care nu numai că pun bazele succesului nostru viitor, dar este, de asemenea, concentrată în mod clar pe asigurarea siguranței tuturor celor implicați.”

Susține proiectul independent RVTravel.eu prin:

https://paypal.me/RVTravelRomania

Revolut: +40 746 840 857

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Caravan Salon 2020 se amână cu o săptămână mai târziu

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857