24.07.2024

Rulota Hobby Maxia 495 UL primește premiul DCC Safety Award 2023 la CMT Stuttgart 2023

Caravana Maxia 495 UL primește premiul DCC Safety Award 2023, prezentat la CMT 2023 de la Stuttgart / Caravana Maxia 495 UL 

Maxia 495 UL reflectă direcția spre care se îndreaptă construcția de rulote în viitor„, a apreciat Dieter Albert, președintele Clubului German de Camping, la prezentarea Premiului pentru siguranță DCC la târgul de vacanță CMT. În cooperare cu Messe Stuttgart, clubul onorează, din 1999, angajamentul excepțional și noile dezvoltări de pionierat ale producătorilor de vehicule de agrement care fac vacanțele mai sigure și mai confortabile. În acest an, premiul râvnit a revenit specialistului Hobby din Fockbek, Schleswig-Holstein, cu caravana Maxia 495 UL. Rulotele din noua serie sunt vehicule complet echipate, cu un interior inteligent, modern și variat, toate construite conform standardelor și normelor tehnice, a declarat Albert. „Această rulotă arată ce este posibil în construcția de rulote din zilele noastre, fără a renunța la echipamente standard și de siguranță extinse.”

Impresie generală coerentă
La testul tehnic, Maxia 495 UL nu a oferit niciun motiv de nemulțumire, iar caroseria a fost, de asemenea, pe deplin convingătoare. Potrivit producătorului, rulota, care este disponibilă de la 33.120 de euro, punctează cu compartimente de depozitare din aluminiu, un interior cu un design elaborat și un frigider mare. Consultanții DCC pentru rulote au fost deosebit de impresionați de numărul suficient de elemente de iluminat și prize, precum și de opțiunile de încărcare USB. Cu toate acestea, înainte de acordarea premiului, nu numai seria în sine a fost supusă unei examinări critice, ci și instalația de producție. Rezultatul: o impresie generală coerentă a producției și a produsului. „Experții noștri tehnicieni sunt alcătuiți din campioane active„, a explicat Albert. „Așadar, acest premiu este un premiu pentru consumatori de care Hobby poate fi pe bună dreptate mulțumit.”

Ghid de camping Europa 2023
În cadrul ceremoniei de premiere au fost prezentate, de asemenea, noul Ghid de camping DCC Europa 2023 și Ghidul de amplasare Europa 2023/2024. Cele două lucrări de referință cuprinzătoare oferă împreună o imagine de ansamblu a 6 000 de campinguri și 3 000 de locuri de cazare.

Deplasare sponsorizată de Smiley Camper

Foto: Hobby

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857