22.06.2024

SALONUL NAUTIC INTERNAȚIONAL BUCUREȘTI – CARAVAN, MOTORHOME & ADVENTURE

În perioada 30 martie – 2 aprilie 2023 se va desfășura în București, Hala Laminor cea de a 13-a ediție a Salonului Nautic Internațional București – Caravan, Motorhome & Adventure.

Evenimentul organizat indoor reunește într-un cadru organizat cele mai reprezentative companii din țară care își desfășoară activitatea în domeniul nautic de agrement și în cel al rulotismului.

Expoziția devenită tradițională, are ca scop promovarea celor două domenii menționate anterior și reprezintă un reper important atât pentru industrie cât și pentru cei pasionați. Totodată, este urmărită cu interes și de producătorii de ambarcațiuni și vehicule recreaționale din Europa care vor să își extindă aria de reprezentare și în România.

Peste 50 de companii venite din toată țara care și-au anunțat prezența vor încânta publicul cu noutăți și promoții. „Anul acesta ne putem lăuda cu faptul că vom avea multe premiere absolute Made in Romania, un motiv în plus pentru a petrece câteva ore în labirintul de hobby-uri inedite” spune Ionuț Tudose, organizatorul evenimentului.

Nu vor lipsi școlile de navigație, prestatorii de servicii conexe, produse și accesorii dedicate, camping și lifestyle.

În premieră, anul acesta se va aduce în fața publicului special noi provocări și emoții… Un nou hobby va completa lista scurtă dar elevată de activități recreative a evenimentului: aviația ultraușoară.

Pentru încurajarea și dezvoltarea acestor activități în mod corect, se fac în permanență eforturi din partea organizatorilor

Și anul acesta vom avea plăcerea să oferim acces gratuit grupurilor de copii din clasele 1-8 (organizate și anunțate). Alături de noi vor fi reprezentanți ai Forțelor Navale Române, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență , Camera de Comerț București și Primăria Sector 3” spune Ionuț Tudose.

Anul acesta, ne vom întâmpina vizitatorii într-o nouă locație: Hala Laminor.

Clădirea industrială construită în urmă cu 85 de ani și readusă la viață de Primăria Sector 3 este situată în București, B-dul Basarabia nr 256 și oferă nenumărate avantaje pentru desfășurarea unor astfel de activități. „Suntem încântați să fim primii care deschid larg ușile acestui monument arhitectural pentru public, după restaurare și schimbarea destinației inițiale. Suprafețele mari, vitrate, vor scălda în lumină naturală exponatele iar arcadele si elementele metalice constructive ale acestui edificiu vor completa în mod firesc tabloul unei expoziții reușite” menționează organizatorul evenimentului.

 “Deși digitalizarea și migrarea către mediul online este inevitabilă, noi rămânem fideli comunicării directe, a interacțiunii umane, a emoțiilor firești. Vorbim despre hobby-uri nu despre necesități! Este important să vezi fizic un produs, să îl poți atinge, să îl poți testa, să îl poți compara cu alte produse similare, să cunoști vânzătorul, să te informezi corect. Expoziția oferă aceste oportunitățiVă așteptăm cu drag!“ Ionuț Tudose Organizator

Program: Joi de la 10:00 la 18:00; Vineri și Sâmbătă de la 10:00 la 18:00; Duminică de la 10:00 la 17:00.

Tariful este de 30 Lei/persoană

Informații găsiți și pe site-urile evenimentului www.salonulnauticbucuresti.ro , www.caravanshow.ro

Contact: office@caravanshow.ro , office@bucharestboatshow.com

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Weekend de poveste în comuna Hoghilag la Sărbătoarea Tuberozelor – cu autorulota

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857