03.02.2023

Un concept 100% olandez, rulota LUME Traveller la CMT 2020

Cu sloganul „100% DUTCH DESIGN”, firma olandeză LUME a prezentat la CMT 2020, două modele de rulote Traveller LT360 și LT540.

Azi vă prezint modelul LT540.

Cel mai lung și mai spațios LUME Traveller este modelul LT540. LUME face lucrurile mai confortabile pentru rulotiști, având o toaletă spațioasă, o bucătărie complet echipată în aer liber și un spațiu generos în living.

Rulota LUME Traveller LT540 este bine izolată, construcția de tip sandwich din aluminiu și piesele în formă specială, dezvoltate pentru trailer, are un caracter unic. LUME combină cel mai modern design cu simplitate maximă și tehnologie modernă. Construcția este autoportantă și se montează pe un șasiu superior de la Al-Ko.

Hayonul din spatele rulotei, în momentul în care se deschide, dezvăluie o bucătărie exterioară complet echipată, cu un blat de lucru generos, lumedulapuri de depozitare mari, toate întinse cât lățimea rulotei. Bucătăria hayon include trei arzătoare PITT, o chiuvetă și o ladă frigorifică de 40 L.

În spatele bucătăriei, la interior, este patul pentru două persoane, un pat mare care măsoară 180×200 cm. Deasupra patului, găsim acoperișul retractabil cu dimensiunile de 185×110 cm, din țesătură Sunbrella, care dă o senzație de libertate, oferind priveliște asupra cerului nopții, în timp ce o plasă de țânțari încorporată, ține la distanță insectele și puteți dormi sub cerul înstelat fără a fi deranjat. Baia se află vis-a-vis de intrarea în rulotă și este suficient de mare pentru toaletă.

Modelul Nordic oferă ca opțiune, sistemul standard de încălzire și apă caldă. Alte caracteristici standard includ rezervoare de apă potabilă și de apă reziduală de 70 de litri și tapițerie din pâslă.

Spațiul suplimentar de pe acoperiș este folosit pentru a pune până la trei panouri solare.

LUME oferă cele trei modele pentru precomandă.

– Ediția „NR. 1” de 85.000 € este cea mai complet echipată, dotată cu acoperișul convertibil, trei panouri solare, trei arzătoare PITT, centrala termică, apă caldă și o copertină Dometic.

– Modelele „PURE”, care este la 65.800 € și Nordic la 59.000 €, oferă niveluri mai scăzute de echipamente standard, obligând cumpărătorii să plătească suplimentar pentru opțiuni precum acoperișul convertibil și panourile solare. Opțiunile disponibile pe toate cele trei modele includ Wi-Fi mobil, televizoare și sisteme audio.

Susține proiectul independent RVTravel.eu prin: https://paypal.me/RVTravelRomania Revolut: +40 746 840 857

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Clasificările autorulotelor, tipologii constructive și organizare

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857