23.06.2024

Weinsberg CaraTour Ford 550 MQ 2023, un camper van la doar 50.590 €

Camper vanul WEINSBERG CaraTour Ford 550 MQ model 2023. O nouă experiență de la Weinsberg.

Modelul CaraTour Ford 550 MQ model 2023, cu o înălțime continuă a spațiului de 205 cm, o cantitate remarcabilă de spațiu de depozitare și o senzație unică de spațiu datorită axelor de vizibilitate deschise, acum puteți să plecați în vacanță. Raportul preț-performanță este foarte atractiv.

Cele mai importante detalii:

► Senzație unică de spațiu datorită axelor de vizionare deschise 205 cm de înălțime continuă a spațiului

► Aranjament practic al frigiderului – accesibil din interior și din exterior

► O mulțime de spațiu de depozitare în dulapurile de deasupra capului și în garaj

► Pat transversal mare cu peste 2 metri de spațiu de dormit

► Șasiu confortabil și sisteme inteligente de asistență

► Sistemele de asistență CaraBus și CaraTour se evidențiază

Modelele CaraBus și CaraTour încep noul sezon pe motorizare de Ford Transit. Mai mult spațiu la cap, spațiu de depozitare maxim și axe de vizibilitate deschise: Noile camper van-uri WEINSBERG Camper Vans arată că un interior spațios poate fi perfect combinat cu dinamica de conducere. Construită îngust pentru o plăcere deplină a condusului chiar și în oreșe. Agil și încrezător pe toate drumurile, CaraTour Ford oferă o cantitate surprinzătoare de spațiu interior chiar la 5,5 metri. Înălțimea sa interioară asigură un spațiu complet pentru cap, în timp ce capacitatea de încărcare incredibilă vă asigură că puteți împacheta tot ce aveți nevoie în vacanță. Dinamica de conducere auto se întâlnește cu un mega spațiu de depozitare. Ai nevoie de mult spațiu și vrei să pleci la plimbare? Nicio problemă, CaraTour Ford este pregătit pentru aventurile tale. Adevărata măreție poate fi atât de sportivă.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Bateria portabilă Teleco PPS500 – energie oriunde aveți nevoie de ea (P)

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857