21.09.2023

Sistemul antifurt HEOSolution® – siguranța pe șosea de peste 20 de ani

Ca șoferi entuziaști de campere, au recunoscut rapid nevoia și necesitatea unor încuietori suplimentare solide și sigure pentru autorulote și caravane. După o muncă și o dezvoltare intense, primele Fiat Ducato au ieșit din fabrică cu ușile șoferului perfect securizate. Chiar și atunci, încuietorile erau deja foarte robuste, dar cu un buton rotativ relativ simplu, fără cilindru de blocare.

Dar acest lucru avea să se schimbe în curând. În octombrie 2001, Oskar Kubesh – de atunci acționar unic – a stârnit un mare interes din partea clienților cu încuietorile HEOSolution la Caravan Salon din Düsseldorf. Revistele de specialitate au acceptat încuietorile și au efectuat teste detaliate ale produsului, care au fost trecute cu brio.

Mingea a început să se rostogolească și după 2 ani încuietorile HEOSafe® se aflau în toate cataloagele celor mai importanți angrosiști din țară (Germania) și din străinătate. De asemenea, acest lucru a pus pentru prima dată produsele HEOSafe® în competiție serioasă cu marii producători din industrie. Acest test a fost supraviețuit cu succes.

Rețeta succesului cu ingredientele: cea mai înaltă calitate, asamblare simplă, soluții flexibile; menține costurile pentru client sub control și oferă în același timp cel mai înalt nivel de securitate.

În 2006, HEOSolution se mută la Haldenwang, în districtul Günzburg. Aici, numeroasele produse își găsesc un loc pe termen scurt în rafturile rulante și oferă liniștea necesară pentru noi modele și dezvoltări ulterioare.

Produsele dovedite sunt rafinate, procesele de fabricație sunt optimizate, toleranțele sunt reduse la minimum și este dezvoltat conceptul de încuietori cu chei identice.

Mai multe informații găsiți pe site-ul producătorului german.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Cum alegeți locurile de campare sălbatică în Europa când călătoriți cu autorulota

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857