12.06.2024

Cargo Clips / Castello / Castino / Castino la târgul Caravan Salon 2022 din Dusseldorf

În emisiunea de azi vă prezentăm compania austriacă Cargo Clips – van system, cu ajutorul căreia vanul dvs sau duba de marfă se poate transforma foarte rapid într-un camper van pentru a ieși în natură.

Cu CargoClips puteți să vă scoateți și să vă asigurați duba, autorulota sau chiar vehiculul complet, în funcție de dorințele dumneavoastră. Sistemul este ideal pentru extinderea vehiculului dvs. de camping.
Cu sistemul CargoClips, sunt create numeroase opțiuni de design pentru aranjarea diferitelor module în camperul dumneavoastră Sprinter, Ducato, Transit sau altă dubă.

Peretele perforat montat reprezintă baza ideală pentru asigurarea, fixarea și depozitarea încărcăturii. Există module, cutii, ustensile potrivite pentru dorințele dumneavoastră individuale. Sistemul este multifuncțional în utilizare și reprezintă baza ideală pentru extinderea dubei dumneavoastră.

Producător:
CargoClips Transporter Systems
https://www.cargoclips.com

Puteți vedea prezentarea în video pe canalul de YouTube.

Mulțumiri pentru sprijinul în realizarea materialelor de la CARAVAN SALON DÜSSELDORF firmelor: Camping La BUBU in Transilvania, Sepsi Szilard, Vancsa Levente Jeno-PieseRulote.roDoctorCaravan, Ruuts.travel, Joy2wander, Rolimag, Transilvania CampMotorhome.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Bavaria Caravan Center, un nou dealer de rulote și autorulote

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857