19.05.2024

Talciocul de rulote, ediția a 2-a la Bran, Romania

În perioada 16-18 septembrie a avut loc Talciocul de rulote la Heaven Camping din Bran, ediția a 2-a.

Talciocul de rulote este un eveniment periodic, dedicat iubitorilor de ieșiri în natură. Evenimentul a reunit în același loc pe cei care au vrut să își vândă rulota sau autorulota cu cei care își doresc să cumpere un vechicul recreațional.

Evenimentul a avut loc în Heaven Camping Bran și cu toate că vremea nu a fost chiar perfectă, sâmbătă dimineață a plouat vreo 2 ore, atât vizitatorii cât și vânzătorii s-au bucurat de un eveniment în aer liber.

foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro

Intrarea a fost gratuită pentru cei aproximativ 300 de vizitatori care au ajuns sâmbătă și duminică la Heaven Camping Bran.

Vizitatorii au putut câștiga premii la tombolele oferite în fiecare zi de Rolimag și Doctor caravan. Câștigătorii au fost extrași în fiecare zi, iar extragerea a fost transmisă live pe pagina de Faceebook: RVTravel.eu

foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro

Vizitatorii au putut vedea câteva rulote și autorulote expuse spre vânzare, au putut cumpăra produse de camping – scaune, mese, organizatoare etc, cât și sisteme fotovoltaice sau servicii de reparații rulote. Impresiile atât a participanților cât și a vizitatorilor au fost unanim pentru realizarea unor asemenea evenimente cât mai dese.

foto@MarianMocanu.ro

Carmangeria Ozana a fost alături de evenimentul Talciocul de rulote care a avut loc în acest weekend la Heaven Camping Bran.

Dacă vreți să vedeți cum a fost la eveniment, urmăriți video pe canalul de YouTube.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Talciocul de rulote, ediția 2, 16-18 septembrie, Heaven Camping Bran

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857