24.07.2024

Noul Regent EB: confortul vanului la strada pe bază de Mercedes Sprinter

La CARAVAN SALON la strada a prezintat noul său model, la strada Regent EB, în hala 15, la standul D26. Noul van de confort bazat pe Mercedes Sprinter combină sistemele moderne de asistență ale vehiculului de bază cu transformarea de înaltă calitate a unei suprastructuri inteligent proporționate. Punctul culminant al acestei noi amenajări sunt cele două paturi de o persoană cu o lungime de 2,05 și 1,85 m, care oferă un confort de dormit ridicat chiar și călătorilor înalți. Un spațiu de depozitare spate convertibil, o baie mare și un frigider mare completează într-adevăr echipamentul de înaltă calitate al Regent EB.

Confortul de conducere al actualului Mercedes Benz Sprinter face parte din cele mai bune pe care le poate oferi industria de autorulote. Numeroase sisteme de asistare, cum ar fi comanda vocală, sistemul de control activ al distanței, camera de luat vederi panoramice la 360 de grade, intervenția de asistență la vânt lateral, asistență activă la menținerea benzii de rulare, asistență la faza lungă și la unghiul mort, detector de oboseală a șoferului, recunoaștere a semnelor de circulație și senzor de ploaie, care transformă călătoria cu la strada Regent EB într-o plăcere relaxantă. Cele mai noi motoare Euro VI E CDI cu 125KW/ 170 CP sau 140KW/ 190 CP alimentează puntea spate a modelului la strada Regent EB de 3,5t. Versiunea opțională cu tracțiune integrală se bazează pe noua tracțiune integrală Mercedes Benz Torque on Demand Four-Wheel-Drive a modelului Sprinter și este disponibilă cu o greutate totală de cel puțin 4,1t.

la strada Regent EB are o lungime de 6,97 m, ceea ce îl face cu 1,04 m mai înalt decât fratele său mai mic, Regent S. Acest lucru are un impact masiv asupra spațiului de locuit și a confortului. Chiar dacă grupul de scaune și blocul de bucătărie din ambele variante de amenajare rămân aceleași, Regent EB se remarcă printr-o baie mai mare, mai multe compartimente de depozitare și două paturi de o persoană montate alături. Cu o lungime de 2,05 și 1,85 m, paturile oferă un confort de dormit ridicat chiar și călătorilor înalți. Starea de bine este îmbunătățită de sistemul de arcuri în cupă FROLI și de salteaua de calitate superioară cu spumă rece.

Paturile sunt confortabile, precum și variabile. Sub paturile de o persoană se află sertare mari pentru lenjerie de pat, prosoape sau haine, precum și un dulap cu umerașe. Spațiul de depozitare din spate se află sub partea din spate a paturilor și este accesibil printr-o ușa de acces din interior, precum și de la ușile exterioare din spate. La cerere, cele două paturi de o persoană pot fi transformate cu ușurință într-un pat dublu mare. Iar dacă este necesară o cameră de depozitare și mai mare în spate, partea din spate a paturilor poate fi ridicată pentru a mări spațiul de încărcare până la acoperiș. Acest spațiu suplimentar oferă suficient loc pentru a încărca două biciclete. Tehnica de bord a Regent EB se află, de asemenea, în spațiul de depozitare din spate: sistemul de încălzire, bateria, sistemul electric și două butelii de gaz de 11 kg.

Un frigider absorbant generos de 133 l cu funcție AES este montat în partea centrală a suprastructurii, pe partea șoferului de pe Regent EB. Ușa frigiderului poate fi deschisă pe ambele părți, ceea ce este extrem de convenabil, deoarece face ca conținutul frigiderului să fie accesibil atât din pat, cât și din bucătărie! Pe partea opusă, la strada a poziționat bucătăria și un dulap mare pentru haine pe umerașe, precum și câteva sertare adânci pentru ustensilele de gătit. Blocul de bucătărie dispune de o plită cu două focuri cu aprindere piezoelectrică și un suport de cratiță solid din fontă. Combinația dintre plită și chiuvetă este realizată dintr-o singură piesă din oțel inoxidabil și, prin urmare, este ușor de întreținut.

În partea din față a vehiculului, utilizatorul se va bucura de grupul de scaune, format dintr-o banchetă reglabilă și scaunele pivotante ale cabinei. Bancheta este echipată cu două centuri de siguranță în trei puncte; locul din apropierea geamului este prevăzut chiar cu sistemul Isofix top-tether pentru fixarea sigură a scaunului pentru copii. Spațiul de deasupra scaunelor cabinei este generos, deoarece partea inferioară a compartimentului de deasupra cabinei poate fi ridicată. Acesta este locul perfect pentru a depozita masa în timpul condusului. Interiorul poate fi individualizat cu o selecție largă de 125 de tapițerii și sortimente de piele diferite.

Două uși batante separă baia, situată vizavi de bucătărie, de spațiul de locuit. O toaletă, chiuveta și diverse compartimente sunt pregătite pentru îngrijirea zilnică. Dușul de mână de la chiuvetă poate fi scos și fixat pe tija de duș. Pentru a face duș, lavoarul se ridică în sus și se acoperă, împreună cu fereastra, prin tragerea unei perdele de duș. O cabină de duș mare, separată, este gata de utilizare odată ce ușa pliabilă din plexiglas este pusă la locul ei.

Dacă este necesar, se poate trage o perdea pentru a separa grupul de scaune și bucătăria de zona de dormit și de baie.
La strada Regent EB este o conversie confortabilă a vanului pentru utilizatorii pretențioși. Cu un preț de bază de 92.780 Euro, finisajul perfect al modelului Regent EB combină plăcerea superioară de a conduce cu cel mai înalt confort de viață și de dormit.

Mulțumiri pentru sprijinul în realizarea materialelor de la CARAVAN SALON DÜSSELDORF firmelor: Camping La BUBU in Transilvania, Sepsi Szilard, Vancsa Levente Jeno-PieseRulote.roDoctorCaravan, Ruuts.travel, Joy2wander, Rolimag, Transilvania CampMotorhome.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

CARAVAN SALON ca o vitrină pentru inovații și produse noi

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857