02.02.2023

Membrapol – soluția care impermeabiliză autorulota sau rulota

Membrapol – soluția care impermeabiliza autorulota sau rulota este acum disponibilă și în România prin Rulote-România

Membrapol Garage s-a născut din unirea a două suflete care au călătorit împreună de mult timp. Pe de o parte, experiența îndelungată a Membrapol cu ​​sisteme de impermeabilizare în sectorul construcțiilor civile, industriale și infrastructurale.

Pe de altă parte, dorința de a răspunde numeroaselor voci care, pe internet sau prin canalele tradiționale, s-au plâns de lipsa produselor concepute special pentru rulote.

Până acum câțiva ani, oricine dorea să impermeabilizeze acoperișul unui camper trebuia să se mulțumească cu soluții improvizate, testate în alte sectoare și importate pe case cu patru roți. Din păcate, produsele de acest tip nu ar putea garanta o acoperire pe termen lung și, în consecință, o călătorie ferită de infiltrări.

Călătorie fără stres: camperul conform Membrapol

Acolo unde multe realități au oferit învelișuri clasice și cicluri tradiționale, Membrapol a studiat, produs și brevetat un kit conceput special pentru nevoile camperestilor: kitul Membrapol 260 Camper și exclusiv atelierelor autorizate Membrapol 260 Camper Professional.

La fel ca Membrapol, ne-am transferat transferat know-how-ul de douăzeci de ani, câștigat în sectorul construcțiilor, într-un domeniu în care atenția la detalii și lucruri mici contează foarte mult. De aici s-a născut Membrapol Garage, un portal unde sunt toate atelierele noastre autorizate, singurele în care am avea încredere pentru a vă impermeabiliza autorulota. Dificultățile pe care le-am rezolvat în alte domenii ne-au permis să abordăm cu succes o lume plină de detalii, de multe dificultăți, dar și de o satisfacție imensă.” spune Domenico Drago – Sales director Membrapol Italia.

Misiunea Membrapol Garage

Misiunea Membrapol Garage este de a se asigura că oricine are un camper poate călători în siguranță. Pentru Membrapol Garage este esențial ca clienții să fie protejați de evenimente neprevăzute și probleme cauzate de infiltrarea apei în casele lor pe roți.

Din acest motiv, filosofia Membrapol Garage nu poate ignora dorința de a cultiva o relație de încredere atât cu clienții finali, cât și cu atelierele autorizate.

„Pe de o parte, este important să fii o referință de încredere pentru cei care călătoresc, explorează și locuiesc în camping. Pe de altă parte, atelierele pe care le alegem și devenim Membrapol Garage au încrederea noastră totală, pentru a ne asigura că autorulota dvs. este impermeabilă în condiții de siguranță și protejat de ploi și infiltrații. Nu este o coincidență faptul că mulți lucrători cu normă întreagă, care locuiesc în autorulote 365 de zile pe an, au ales să utilizeze produsele Membrapol, să folosească ateliere autorizate și să vă spună și nouă experiențele lor zilnice. Chiar și cel mai fierbinte soare sau cea mai puternică ploaie. Suntem mândri că multe reviste și companii din sectorul autovehiculelor au început să-și acorde atenția asupra lumii siguranței și a hidroizolațiilor. Camperlife, PleinAir, Camper Go APP, sunt toate mici recunoașteri ale încrederii pe care o acordați în noi, iar noi în voi. Și nu este aceasta până la urmă misiunea Membrapol Garage?” spun cei de la Membrapol Garage.

În România, Membrapol este disponibil prin firma Rulote-România care au obținut de curând certificarea Membrapol.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Povestea primei ediții din 2020 Transcarpatica – overlanding

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857